Perşembe, Aralık 26, 2013

"Gerekirse at arabası ile gideriz."

Kadınlar 1.Lig'de mücadele eden Adana İdmanyurdu'nun Konak deplasmanı için İzmir'e nasıl gideceği sorun oldu.


Adana’yı Türkiye Kadınlar futbol 1. Ligde temsil eden Adana İdmanyurdu devam eden lig mücadelesinde zor şartlar ve imkânsızlıklar altında olsa dahi amatör ruh ile mücadele ediyor. Takım şu anda Türkiye Kadınlar Futbol liginde averajile 4. durumda. 


Ligin 2. haftasında ki İzmir Konak Belediye ile olan lig karşılaşması İzmir takımının şampiyonlar ligi maçı olmasından dolayı ertelenmişti. Ertelenen bu maç bu hafta sonu İzmir de oynanacak. Geçen hafta zor imkanlarla, 27 kişilik küçük midibüsle İstanbul’a gidip gelen ve yorulan takım, bu kez Cuma günü İzmir deplasmanına nasıl gideceğini kara kara düşünüyor.


Takımın başkan vekili ve basın sözcüsü Ayfun Kaplan "Adanamız'ın süper ligdeki tek takımı biziz. Her ay iki deplasman maçına çok zor şartlarda sporcu kızlarımızı götürüyoruz. Takıma sadece Adana Büyükşehir Belediye başkan vekili Zihni Aldırmaz sahip çıkiyor, fakat bu onurlu destek yeterli olamıyor. Şehrin diğer mülki amirlerinin ve işadamlarının takıma aynı Zihni Aldırmaz gibi destek olmaları gerekiyor" dedi.


"Cuma günü Adanalı futbolcu kızların İzmir deplasman maçına ulaşım aracı bulamazsak, sporcu kızları At Arabasına bindirip İzmir deplasmanı için d-400 ( e-5) karayolunda yola çıkacağız. Bu durumun Adanamız için üzücü olacağını, sitemkar bir şekilde kara mizah yapacağını dile getirdi."


Kaynak : Adana Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...