Salı, Aralık 24, 2013

Akçakocaspor'da tek çare Pandul

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta temsil eden Akçakocaspor, son haftalarda almış olduğu kötü sonuçlardan dolayı sıkıntılı günler geçiriyor.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimizde her şey güzel ilerlerken bir anda kara bulutlar dolaşmaya başladı. Sezona fırtına gibi başlayan Akçakoca ilk dört haftada nağmağlup durumda iken biranda teknik direktör krizi yaşadı. Bu olayın peşine iki siyahi oyuncunun Akçakoca’da oynayamayacak olmaları ve ardından futbolcusu ile antrenörü arasında çıkan tartışma, hatta kulübün eski başkan Yiğit Önder Yılmaz’ın yeniden takıma sahip çıkmak adına haber yollaması ve televizyon kanalına katılıp da Akçakoca’ya destek olmak istediğini dile getirmesi ve son haftalarda bırakılan puan kayıpları üzerine şu günlerde sıkıntılı günler yaşamakta. Ligde ilk yarıda oynadığı 13 karşılaşmadan 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgi alırken bunun yanında 13 gol atıp kalesinde ise 24 gol gördü ve ilk yarıyı bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor’un altında 15 puan ile 10. Sırada tamamladı. Sezona şampiyonluk parolası ile çıkan temsilcimizde ise başkanlık için isimler konuşulmaya başladı. Bu sezon takıma oldukça maddi olarak katkı sağlayan Akçakocalı İş Adamı Abdulkadir Pandul, hiçbir beklenti gözetmeden takıma iki siyahî oyuncu takviye etmişti. Kendisi bu iki oyuncunun tüm masraflarını karşılıyordu. Şimdilerde ise takıma sahip çıkması için kendisine teklif götürüldüğü iddiaları Düzce dahil her kesimde konuşulur oldu. Takımı üst sıralarda özelliklede en kötü ligi ikinci bitirebilme hesapları yapan Akçakoca’da tek çare Pandul’un olacağı konuşulur hale geldi.

YIĞİT
Düzce ve Akçakoca kamuoyunda,  sezon başında takıma iki siyahi futbolcu dahil ettiği, kulüple hiçbir bağlantısının olmamasına rağmen deplasmanda oynadığı tüm müsabakalara kendi şahsi arabasıyla gittiği, hemen hemen her maçta gol primi ve galibiyet primi verdiği bilinen Kadir Pandul’un adının dolaşması hiç şüphesiz ki tesadüf değil fakat henüz anlaşılmış bir durumun ortada olmadığı öğrenildi. Akçakoca halkı, seyircisi, yönetimi,futbolcusu ve basını ile bir olduğunda Akçakocaspor’un istenilen ve layık olduğu yere geleceğinin inancında oldukları da konuşulanlar arasında yer alıyor. Ligin ikinci yarısına bomba gibi girmeyi hedefleyen Akçakocaspor’da ki şu anki tehlikenin bir an önce atlatılmasını tüm camia istiyor. Lige verilen arayı iyi değerlendirip ikinci yarıya istediği yerde bitirip bitiremeyeceğini tüm kamuoyu bekliyor.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...