Pazar, Aralık 22, 2013

Akademi'den kazanan çıkmadı

Kadınlar 1.Lig'de Marmara Üniversitesi ile Adana İdmanyurdu'nun Anadolu Hidarı Spor Akademisi Sahasındaki karşılaşması karşılıklı atılan gollerile 1-1 sona erdi.


Karşılaşmanın ilk yarısını Marmara Üniversitesi Bürke'nin attığı gol ile 1-0 önde kapattı. İlk yarıda Adana ekibi karşı kale önünde daha sık görülürken önemli fırsatlardan yararlanamadı. Adana adına en önemli pozisyonu Emine Gümüş, kaleci Müge ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yakaladı, ancak Müge zamanında kalesini terkederek mutlak golü önledi. Bir başka pozisyonda kaptan Songül Paksoy'un vuruşu Marmara savunmasında Bürke'nin eline çarpınca konuk ekip uzun süre penaltı itirazında bulundu, ancak hakem devam kararı verdi.


İkinci yarıya Adana ekibi fırtına gibi girdi. Marmara'nın üst direğinden dönen bir şut sonrasında, kazanılan bir köşe vuruşunda ceza sahasında karambol pozisyonu oluştu. Marmara savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı top Songül Paksoy'dan sekerek kale çizgisini geçti ve Adana 1-1 beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Gittikçe gerginleşen karşılaşma zaman zaman durdu ise de iki taraf oyuncularının çabası ile maç olaysız sona erdi.


STAD : Spor Akademisi
HAKEMLER : Serdar Dursun, Sinan Karakaş, Sercan Çolak
MARMARA ÜNİVERSİTESİ : Müge, Hülya, Esra, Sinem, Ecem, Seyhan, Esra, Bürke, Başak, Özlem Şahintürk, Nazlıcan (Tuğba, Ümmügül, Nuray, Burcu, Buse, Sena, Özlem Çoban) 
TEKNİK SORUMLU : Atakan Çağlayan
ADANA İDMANYURDU : Meryem, Kübra, Songül Ece, Esen, Tatu, Büşra, Gizem, Teona, Emine Gümüş, Songül Paksoy, Dilek (Gülten, Sevgi, Pakize, Çağla,Emine Asan, Leyla)
TEKNİK SORUMLU : Akif Pekergin


Erdem G


[gallery link="file" ids="100622,100623,100624,100625,100626,100627"]


 

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.