Perşembe, Aralık 26, 2013

Acıbademspor iddialı geliyor

Geçtiğimiz sezon çok iyi başladığı 2.Amatör Ligde son maçlarda aldığı maglubiyetlere bir üst lige çıkmayan Acıbademspor, bu sezona oldukça sıkı hazırlanıyor.



1954 yılında kurulan Acıbademspor, 2.Amatör Lig içim Fikirtepe'de bulunan Fenerbahçe tesislerinde Teknik Direktör Şerif Ünlü yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.


IMG_3677
"Namağlup şampiyon olacağız"
Kulübün eski bir futbolcusu olan Başkan Oğuzhan Atagün şunları söyledi: Bu sezona çok farkı hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sezondan daha iyi durumdayız. Şu ana kadar 9 transferimiz var. Geçtiğimiz seneden devam eden futbolcularımız da var. Yeni sezonun çalışmalara 3 ay önce başladık. Liglerin başlaması yakın takımı kampa götüreceğiz. Bolu'yu düşünüyoruz. Fethi Demircan da bize teknik anlamda destek verecek. İyi bir takım kurduk. Lokalimiz yoktu, onu halletik. Şimdi her yönüyle güçlü bir Kulübüz.


IMG_3658
Taraftar her antrenmana geliyor
Acıbademspor'un çalışmasını Kulübün taraftarları da düzenli olarak takip ediyor. Başkan Oğuzhan Atagün bu konuda "onlar bizim kardeşlerimiz. Maç veya antrenman hiç fark etmiyor bizi hiç yalnız bırakmazlar. Bizim her zaman yanımızda olan taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="101512,101513,101514,101515"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...