Perşembe, Ekim 10, 2013

Tribünler dolacak, Konak coşacak

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Konak Belediyespor, yarın Alsancak'ta tüm İzmir kulüplerinin taraftarının desteğini arkasına alıp Polonya'nın Raciborz takımını yenmek istiyor. 


Yarın İzmir DYO Alsancak Stadı tarihi günlerinden birisini daha yaşayacak. Türkiye'nin adını UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez duyuran Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, tarihi Polonya'nın RTP Unia Raciborz takımıyla kozlarını paylaşacak. Yarın saat 19.00'da başlayacak maç öncesinde İzmir ekibi İzmirlilerin desteğini bekliyor. Grup maçlarını yenilgisiz lider tamamlayarak son 32 takım arasına kalmayı başaran Konak Belediyespor'a destek yağıyor.


REKOR BEKLİYORLAR


Mavi-beyazlılar rakibini yenip rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Ücretsiz izlenebilecek maçta Alsancak Stadı'na en az 15 bin seyircinin desteğini almak isteyen Konak Belediyespor'a Bucaspor, Karşıyaka, Altınordu, Altay, Göztepe ve İzmirspor olmak üzere tüm kulüpler de destek verecek. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Gelin İzmir'in gücünü Avrupa'ya gösterilim" mesajı verdi ve ekledi: "Türk futbolunda bir ilk gerçekleştireceğimiz bu maçta kulüp ayrımı yapmadan tüm futbolseverleri Alsancak'a davet ediyoruz. Hedefimiz kadın futbolunda seyirci rekorunu kırmak ve yeni bir tarih yazmak."


KAYNAK : Yeni Asır

Hiç yorum yok:

Bollucaspor kadın futbol takımı kurdu

Arnavutköy ilçesi kulüplerinden Bollucaspor, kadın futbol takımı projesi başlattı.