Salı, Ekim 08, 2013

Serdivanspor, Beyköy'ü geçti

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Beyköy Belediyespor Sakarya temsilcisi Serdivanspora 3-1 deplasmanda mağlup oldu.
Beyköy Belediyespor kötü sinyaller vermeye devam ediyor. Sezon başında Türkiye kupası maçında mükemmel futbol ile taraftarlarını umutlandıran Beyköy kötü gidişine devam ediyor .Taraftarlarına ümit vermeyen Beyköy Belediyespor karşılaşmaya hızlı başladı ve Beyköy Belediyespor ilk yarıda rakibin ataklarını kesmeye başardı ve kontra ataklarla rakip kalede gol aramaya çalıştı. Mücadelede iki takımda ilk yarı birbirine üstünlük kuramadı.


İkinci yarıya daha hızlı başlayan Serdivanspor 49 dakika da 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra rakibi baskı altına almaya çalışan Beyköy Belediyespor 69. dakikada skoru eşitledi. (1-1). Bu golden sonra rakip kalaye baskı kuran Beyköy Belediyespor, kontra ataklarla kalesinde tehlike yaşamaya başladı. 74. dakikada yediği gol ile yenik duruma düşen Beyköy Belediyespor oyundan çabuk koptu. Zaman zaman rakip kalede tehlike yaratsada kale çizgisini geçmeyi başaramayan konuk takım 90. dakikada yediği gol ile mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Maç içinde bir çok pozisyondan yararlanamayan Beyköy Belediyespor, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarıda gole çeviremedi. Bu durumda takımın acilen bir forvete, bir orta sahaya ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.


Beyköy Belediyespor 3 puanda kalırken Serdivanspor puanını aldığı bu galibiyetle 7 yaptı. Beyköy Belediyespor haftaya kendi sahasında Eskişehir Demirspor ile oynarken, Serdivanspor Adapazarıspor ile oynayacaktır.


Maçtan sonra görüştüğümüz Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Şereflioğlu maç hakkında “ Biz pozisyona girdik onlar attı açıklamasında bulundu.  Kenan Şereflioğlu “ Oyunu oynayan taraf bizdik. Güzel bir oyun oldu, mücadele güzeldi. 6-7 tane net pozisyondan yararlanamadık. Ben futbolcularımı kutluyorum mücadelelerinden dolayı” ifadelerini kullandı.


Saha: Serdivan Hüseyin Ersin
Hakemler: Hasan Yanık, Gökçen Toprak, Arif Dilmeç
Serdivanspor: Semih****Uğur*** Semih Topçuoğlu*** Fatih Şahin*** Enes*** Gökhan Kazan*** Kemal*** (Ufuk***), Fatih Çelik*** (N.Onur***), Samet*** Özgür**** Gökhan Çekiç*** (Hüseyin***)
Teknik Sorumlu: Reşat Salpat
Beyköy Belediyespor: Orçun*** İlhan** Çağlar*** Bahadır** Gökhan** Emre** Selman** (Bayram***), Soner** (Oğuzhan**), Ahmet** Selim*** (Mert*), İsmail**
Teknik Sorumlu: Kenan Şerofoğlu
Goller: Dk.51 Gökhan Çekiç, Dk.71 Hüseyin, Dk.90+3 N.Onur (Serdivanspor), Dk.68 Bayram (Beyköy Belediye) 


HABER: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="85226,85227,85228"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...