Pazartesi, Ekim 07, 2013

Reşitpaşaspor'da sert açıklama

İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Reşitpaşaspor, son haftalarda hakem hatalarından dolayı çok canlarının yandığını belirterek çok sert bir açıklamaya imza attı.



Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"2013-2014 sezonu A Takım müsabakalarında yaşanan hakem hataları neticesinde kulübümüz ciddi derecede zarar görmektedir. Süper Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele etmekte olan takımımızın aleyhine gelişen hakem hataları son haftada had safhaya ulaşmıştır.


'Hakem 2 puanımızı çaldı'
Ligin 8. Haftasında 06/10/2013 tarihinde Bahçeköy Stadı’nda Beşyüzevler takımı ile oynadığımız müsabakada 2-0 öndeyken,  maçın son yarım saatinde maçın hakemi takımımızdan 3 oyuncumuzu ve yöneticimizi sahadan kırmızı kartla ihraç etmiş, son dakikalarda göstermiş olduğu yanlı tutumla adeta 2 puanımızı çalmıştır.


'Beşyüzevler teknik direktörü taraftarımıza küfretti'
Maçın skorunu 2-2'ye getirdikten sonra neredeyse kartlar ve tartışmalardan dolayı son 15 dakikası sürekli duraklayan maçta uzatma dahi oynanmadan son düdüğü çalmıştır. Aynı zamanda Beşyüzevler takımının teknik direktörü maç devam ederken tribündeki taraftarımıza bizzat küfrederek maçın tansiyonunun yükseltmiş olup, taraftarımızı da tahrik etmiştir.


İki hafta önce yine evimizde oynadığımız Kemerburgaz müsabakasında maçın hakemi gösterdiği sarı ve kırmızı kartlarla maçın seyrine etki etmiştir.


Özellikle Beşyüzevler kulübü ile gerek alt yapıda gerekse A takım seviyesinde oynadığımız tüm müsabakalarda hakemlerin gösterdikleri yanlı tutum, aleyhimize verdikleri haksız kararlar, kulüp teknik direktörlerinin gösterdiği yakışıksız hareketler ayrıca dikkatimizi çekmektedir.


Tüm bu olanlar ışığında ligin gelecek haftalarında aynı olayların tekerrüründen dolayı hissettiğimiz kaygıyı Türkiye Futbol Federasyonu ve spor kamuoyu nezdinde bir kez daha dile getirmek isteriz.


Saygılarımızla,


Reşitpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu"

5 yorum:

Tarafsız dedi ki...

Maçı bizzat izlemiş tarafsız biri olarak dıile getirebilirim ki beşyüzevler spor kulubu adına bu macta ve gecen sene oynanan alt yapı mucadelesınde hiç bir şekilde karşı konulmaz suçlamalar atılmıstır. Geçen sene takım otobusunun camını kıran taraftara bu sene futbolcuya tukuren hakaret eden be yonetımı ıslıklayan taraftara sahıp cıkan yonetım kurulu zıhnıyetı cok basıtsınız. Ayrıca mac uzasaydı 5 olurdu diyor sözlerimı bitiriyorum...

binevler dedi ki...

Sahanıza gelen bütün takımlar suçlu siz sütten çıkma ak kaşıksınız.Hangi kart haksızdı bunu bir söyleyin hatta hakeme dua edin 15 dk duran maçın hiç uzatmadan bitirdi de 1 puan almış oldunuz.Son olarak eğer beşyüzevler hakemleri etkileseydi her hafta aleyhinde penaltı çalınmazdı ve şu an puan kayıpsız yollarına devam ederlerdi.Çuvaldızı başkalarına batırana kadar iğneyi de kendinize de batırmayı unutmayın.

Paşalı Sebahattin dedi ki...

Ben oradaydım bir reşitpaşalı olarak şahsen beşyüzevlerin hocasının küfür ettiğini duymadım,ama hakemin adalet ve futbol ile alakası olmadığını gördüm,bence tff'den men edilmeli gidip simit satmalı,
Kırmızı kartlara gelince Reşitpaşasporlu 5 numaralı oyuncu dışında diğer topçular gereksiz yere kırmızı gördü,reşitpaşaspor taraftarınında gereksiz yere b.yüzevler taraftar ve futbolculara tükürmeleri ağza alınmayacak küfürler etmeleri yakışı kalmayacak bir davranıştı,özellikle stad içerisine alkol sokup futbol ve sporla alakası olmayan insanların reşitpaşanın her maçında bu tutumundan vazgeçmemeleri bunun önüne kimsenin geçmemesi,TÜRK FUTBOLUNA EN BÜYÜK SAYGISIZLIKTIR,BENCE DEĞİL SAL HALISAHADA BİLE OYNAMAMALARI LAZIM,TFF'den bu spor külübünün men edilmesi TÜRK FUTBOLUNUN DAHA GÜZEL YERLERE GELMESİDİR.

Ali Alkın dedi ki...

‘Beşyüzevler teknik direktörü taraftarımıza küfretti’
Diyen şahıslar reşitpaşaspor kulübünün taraftarı değiliz,kulüp sayenize küme düşme derecesine geldi,bu işi yapamıyorsanız ne yapmanız gerektiğinizi biliosunuz,biz taraftar olarak yönetime değil,armamızın peşine geldik bizi sahiplenmeyin,reşitpaşaspordan kirli ellerinizi çekin,biz sizin değil,armamızın taraftarıyız bizi savunmak size düşmez.
bizi oraya siz getirmediniz,kendi imkanlarımız ile geldik.

REŞİTPAŞA GENÇLİK

cin çıkartırken çarpılan hoca dedi ki...

uzunca bir süredir konuşmaktan imtina ediyordum lakin bu defa dayanamadım. malum mevzu bahis reşitpaşa'ysa gerisi teferruattır.
geçen sezon u-19 liginde beşyüzevler ile yıldıztabya'da oynanan maçta çıkan olaylar, beşyüzevler hocasının futbolcuya küfredip sahayı karıştırmasını dün gibi hatırlıyoruz. yerelfutbol sitesine de sirayet etmişti. rövanşta da yaşanan olaylar vardı.

bir futbolsever olarak özellikle teknik direktörlerin futbolcuya ve taraftara yönelik hareketlerini kesinlikle tasvip etmiyorum. ayrıca stada alkol sokan, küfreden, cam kıran, sahaya şişe fırlatan kişilere de biz taraftar demiyorum. onların değil reşitpaşa ile, sporla bir alakaları yoktur. onları sahiplenmek gibi bir çaba kesinlikle söz konusu değildir. şayet bu hareketlere devam edeceklerse herhangi bir futbol müsabakasına da iştirak etmesinler bir zahmet.
şahsen oyunun adil olmasını, dostluk içinde geçmesini temenni ediyorum. bu adalet ve güzellik unsurlarını baltalamaya çalışan tüm kişi, kurum ve kuruluşların lanetliyorum. bu hakemse de, futbolcuysa da, yöneticiyse de, taraftarsa da, hocaysa da bu tavır, tutum ve duruşum değişmeyecektir.

sözlerimi burada sonlandırırken, sözde kendilerine taraftar diyenlere, rakibi kışkırtan hoca ve yöneticilere, aldığı ücretin hakkını veremeyen hakemlere inceden bir sitem göndermeyi kendime bir borç biliyorum.

Selam ve dua ile.

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...