Cumartesi, Ağustos 24, 2013

Zonguldakspor kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor, yaklaşık 20 gündür kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap çalışmalarını tamamlayarak bugün kampa gitti.

Bakacakkadı 100. Yıl Tesislerinde  5 gün süre çalışacak olan Kırmızı-Lacivertliler, lig başlayana kadar  Gerede Dorukkaya'da yapacakları kamp ile yeni sezona hazırlanacaklar. Bugün öğle saatlerinde kulüp binasından hareket eden futbolcuları yönetim kurulu üyeleri uğurladı. Kesilen kurbanın ardından  hayırlı bir sezon geçirilmesi için Fener Camii İmamı Yunus Karaahmetoğlu  tarafından edilen duaya futbolcular, teknik ekip ve yönetim kurulu üyelerine eşlik etti:
Kurban kesimi ve edilen duaların ardından yönetimin alkışları arasında kampa uğurlanan Zonguldaksporlu futbolcular çarşamba gününe kadar Bakacakkadı'da kamp yapacaklar.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Zonguldakspor  As Başkanı  Gökhan Demir, şunları söyledi: “İlk etap çalışmalarımızı kendi tesislerimizde yaptık. Bakacakkadı 100. Yıl Tesislerinde  Çarşamba gününe kadar kamp yapacağız. Ardından Gerede Dorukkaya’da 15 günlük kampınız daha olacak. Lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu arada eksik mevkilerimize takviye yapacağız. Lig başlayana kadar  eksiklerimizi gidererek sezona hazır bir şekilde girmek amacındayız.”


HABER-FOTOĞRAF: ERCAN AYGÜN
KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...