Cuma, Ağustos 23, 2013

Yenibosnaspor’un kampı bugün bitiyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele edecek olan İstanbul Bahçelievler temsilcisi Yenibosnaspor, Kartepe’deki son çalışmasını yaptı. 15 gün süren Kartepe kampını bugün sabah yapılan son idmanla noktalayan Yenibosnaspor, lig başlayana kadar hazırlıklarına İstanbul’da devam edecek.
yenibosnasporkamptoplufoto


Kartepe’de iyi bir ortamda çalıştıklarını söyleyen Teknik Sorumlu Adnan Toros, iyi çalışmanın karşılığını ligde alacaklarına inandıklarını söyledi. Kamp boyunca dört tane hazırlık maçı oynadıklarını söyleyen Toros, Spor Toto 3. Lig takımlarından Sivas 4 Eylül Belediyespor’u 1-0, Sancaktepe Belediyespor’u 3-0 mağlup ettiklerini, Çıksalınspor ile 1-1, BAL, Bölgesel Amatör Ligin Sakarya temsilcilerinden Karasuspor ile de 1-12 berabere kaldıklarını söyledi. Dört hazırlık maçında da takımın gerçek yüzünü görme fırsatı bulduklarını söyleyen Toros, geriye kalan kısmı İstanbul’da tamamlayacaklarını, hazırlık maçlarına burada devam edeceklerini söyledi. Kampın genel anlamda iyi geçtiğini söyleyen Toros, oyuncularının performansından memnun kaldığını, bunu lig maçlarına yansıtıp ligi iyi yerlerde bitirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Yardımcıları Reşat Hot, İsmail Tuna ve kaleci Antrenörü Selçuk Ateş’ten çok faydalandığını söyleyen Toros, bu teknik ekibin de burada başarısında büyük rol oynadığını ifade etti. Futbol Şube Sorumlusu Başkanı Mehmet Emecen’ın da iyi bir Kafile başkanlığı yaptığını söyleyen Toros, Emecen’ın yönetimi burada mükemmel bir şekilde temsil ettiğini sözlerine ekledi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...