Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Yalovaspor'da neşeli günler

 Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yalovaspor’da antrenmanlar neşe içerisinde geçerken, kulüpten izin alan 7 oyuncunun bugünden itibaren çalışmalara katılacağı belirtildi.

2013-2014 sezonunda Armutlu Belediyespor ile beraber Yalova'yı Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek Yeşil Kırmızılı ekip geçtiğimiz Pazartesi günü çalışmalara start vermişti. İlk olarak tesislerde bir araya gelen teknik heyet ve futbolcular, tanışmanın ardından kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Yeni sezonla ilgili hedeflerin konuşulduğu toplantının ardından ilk çalışmasını yapan futbolcular, dünkü sabah idmanında oldukça neşeliydi. Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenmana Şafak, Barış, Mehmet, Şeref, Galip Enes, İlker ve Asafcan izinli oldukları için katılmazken, futbolcular antrenmanda dayanıklılık koşusu, açma germe ve ısınma hareketleri yaptı.

İlk etapta 1 haftalık ısınma antrenmanlarının olacağını belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Necdet Toker, günde tek antrenman yapacaklarını ve ikinci haftayla beraber antrenman sayısının 2’ye çıkacağını kaydetti. Toker, şöyle konuştu: “Pazartesi günü start aldığımız çalışmalarımız hafta sonuna kadar günde tek antrenmanla devam edecek. Futbolcularımız Pazar gününü izinli olarak geçirecek ve önümüzdeki hafta başından itibaren günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bu süre zarfında Tozkoparan ve Bakırköyspor takımlarından biriyle hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. 1 Eylül’den itibaren 2. etap çalışmalarımıza Termal’de devam edeceğiz. Burada 8 gün sürecek olan kampımızda da Anadolu Üsküdar, Maltepespor ve Küçükçekmecespor takımlarıyla hazırlık maçları yapacağız. Termal kampında ayrıca kros, dayanıklılık, ağırlık çalışması ve top çalışması gerçekleştirerek lige kadar hazır hale geleceğiz. 24 kişilik kadromuz var ve orta saha mevkii için 1 tane transfer düşünüyoruz. Ayrıca lig başlayana kadar en az 7 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.


KAYNAK: www.ajansyalova.com
 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.