Pazartesi, Ağustos 19, 2013

Tepecikspor, Maltepe ile yenişemedi

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, üçüncü hazırlık maçında Spor Toto 3. lig takımlarından Maltepespor’un konuğu oldu. Sahası onarımda olduğundan Gebze stadında oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
İlk yarıyı 43. dakikada Türker’in golü ile 10 önde kapayan Tepecikspor, ikinci yarıda kadroyu tamamen değiştirdi ve değişik tertiple sahaya çıktı. Bu yarıda iyi oynamalarına rağmen 90. dakikada penaltıdan Kadir’in golüne engel olamayan yeşil-beyazlılar, üçüncü maçında da galibiyetle tanışamadı. İlk 45 dakikada golü bulmalarına rağmen vasatın üzerine çıkamayan Tepecikspor, ikinci 45 dakikada istenileni verme gayreti içerisindeydi. Sakat olan Adem ve Kemal, hazır olmayan Günay’dan yoksun bir kadro ile sahaya çıkan yeşil-beyazlılarda, görevini yerine getiren oyuncu sayısının fazla olduğu gözlerden kaçmadı.

Şen; İlk yarı iyi değildik
Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen, Maltepespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra gazetemize bir açıklamada bulundu. Şen takımla ilgili şu bilgileri verdi, “İlk yarı istediklerimizi sahaya yansıtamadık ve gereğini yapamadık. Golü bulduk fakat oyunsal anlamda hiç tatmin edici bir durum ortada yoktu. İkinci yarıda istediğimiz şekilde geçti ve ilk yarı yapamadıklarımızı bu yarıda çok iyi yaparak bol pozisyon bulduk. Farkı açabilirdik fakat olmadı. Genel anlamda her şeyden memnunum çünkü eksiklerimiz olmasına rağmen ilerisini çok iyi görebiliyoruz. Maltepespor ile oynadığımız hazırlık maçının ikinci devresindeki oyunumuzu lig içerisinde 90 dakikaya yayarsak iyi neticeler alan takımlar arazsında yerimizi alınız. Daha zamana ihtiyacımızın olduğunu bir kez daha söyleyebilirim. Bu takıma sabır gösterilirse iyi işlerin altına imzasını koyabilir. Bizde bu yüzden çalışmalarımızı ciddi ve lige hazırlanır gibi sürdürüyoruz. Eksiklerimizin olduğunu çok iyi biliyoruz ve bunları da asgariye indirerek herkese izlemesi keyif verecek bir takım yaratacağız. Sakatlıkları bulunan Adem, Kemal, Günay’ın da takıma katılmasıyla daha iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.


HABER: İBRAHİM KESKİN
FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY


[gallery columns="5" ids="75230,75229,75228"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...