Cuma, Ağustos 23, 2013

Tepecikspor Kartepe’de ilk idmanını yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, ikinci etap kampında ilk idmanını akşam geç saatlerde Kartepe Green Park 2 Nolu sahasında yaptı. Kalabalık bir kadro ile Kartepe’ye gelen yeşil-beyazlılar, 10 gün boyunca lige hazır olmak için mücadele verecek.



Ligin ilk maçı olan Altınorduspor maçına hazır olmak için elinden geleni yapacak olan oyuncular,. Teknik direktör Enver Şen’in bir dediğini iki etmemeye gayret gösteriyorlar. Takıma yeni katılan oyuncular için ayrı bir çalışma programı uygulayan Teknik Direktör Şen, birkaç güne kalmaz bu oyuncuların da takımla idmanlara başlayacağını söyledi. İlk hazırlık maçını bugün Kartepe’de oynayacak oylan Tepecikspor’un rakibinin henüz belirlenmediği söylendi. Kampta bulunan takımlardan biri ile oynayacak olan yeşil-beyazlılarda rakip bugün belli olacak. Takımın başında futbolcuları taşıyan kaptan, hem de kafile başkanı olarak bulunan Cemil Eyüboğlu, takımın sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve elinden geleni yapmaya gayret gösteriyor. Teknik Direktör Enver Şen, lige en iyi şekilde hazırlanmak için sona gelindiğini, bu kampın sonunda takımın lige hazır olacağına inandığını söyledi. Hazırlık maçlarıyla lige motive olmaya çalışacaklarını söyleyen Şen, kamp boyunca en az dört hazırlık maçı oynamayı planladıklarını söyledi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN



 

[gallery columns="5" ids="76083,76082,76081,76079,76080"]


Hiç yorum yok:

Bostancıspor form grafiğini yükseltiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta ilk 3 maçını kaybeden Bostancıspor çıkışını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı Kadıköy ekibi son olarak evin...