Pazar, Ağustos 25, 2013

Tepecikspor iki grup halinde çalıştı

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de yeni sezon hazırlıklarının ikici etabını sürdüren Tepecikspor, dünkü çalışmasını iki grup halinde yaptı.


Bir grup Kondisyoner Burak Önal ve Masör İsmail Utan gözetiminde Fitness’ta çalışırken, diğer grup istirahat etti ve ilk grubun çalışmasının ardından onlarda Fitness salonunda hazır bulundu. Her iki çalışma da yaklaşık iki saat sürerken oyuncuların bu çalışmalardan yorgun düştükleri gözlendi. Takımın genel olarak çok çalıştığını ve lige hazır hale gelmesi için elinden geleni yaptığını gözlemlediğini söyleyen Teknik Direktör Enver Şen, lig için hazır olmak için gereğini yaptıklarını dile getirdi.

Sabah akşam olmak üzere günde çift idman yapmaya devam edeceklerini söyleyen Şen, maç günleri sabah hafif, akşam da maça çıkacaklarını söyledi. Maç günleri dışında sürekli çift idman yapmaya devam edeceklerini söyleyen Şen, iyi çalışıp, lige de iyi başlamak istediklerini söyledi. 27, 28 ve 29 Ağustosta üç gün boyunca üst üste maç yapacaklarını söyleyen Teknik direktör Enver Şen, bu maçların ilkini Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Kırklarelispor ile oynayacaklarını söyledi. Diğer iki maç için rakipleri belirleyeceklerini söyleyen Şen, dördüncü maçı oynamadan İstanbul’a dönebileceklerini fakat vakit oyduğunda dördüncü maçı da oynayabileceklerini belirtti.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="76313,76312,76311,76308,76309,76310,76307,76314"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.