Pazar, Ağustos 25, 2013

Tekirdağspor, göz doldurdu

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta hedefini 3. lig olarak belirleyen Tekirdağspor, bugün Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.


Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmadan ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2- 0 yenik ayrılan sarı-siyahlılar, ilk maçta olduğu gibi bu maçta da kendilerini izleyenleri mükemmel futbollarıyla adeta mest etti. Kocaeli Kartepe Green Park Otelin 4 Nolu Sahasında oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikasında etkili bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor, aynı futbolunu ikinci 45 dakikada sergileyemedi ve rakibine 2-0 mağlup oldu. İlk yarıda gol yollarında zorlanan ve savunma ve orta alanını iyi kapayan Tekirdağspor, Yeni Malatyaspor gibi güçlü bir takıma pozisyon bile vermedi. Malatyaspor’un gollerini 57. dakikada Eren, 69. dakikada penaltıdan Mehmet Türk Mehmet kaydetti.


Kantarcı, oyundan ve mücadeleden memnun
İkinci yarıda kadroda değişikliğe giden Teknik Direktör Ergün Kantarcı, iyi bir ekip oluşturmanın keyfi ile yedek kulübesinde oturarak rakip takım teknik adamlarına adeta nazire yaptı. BAL, Bölgesel Amatör Ligin üzerinde bir takım oluşturduklarını ve bunu da 3. lige çıkararak iyi takım olma hüviyetini kazanacaklarını söyleyen Teknik Direktör Kantarcı, Tekirdağ’ın rakiplerinin Malatya ve ya Giresun olmadığını söyledi. Kendi rakiplerine göre ekip oluşturduklarını söyleyen Kantarcı, bu ligde var olma adına iyi çalıştıklarını bunun karşılığını da ligde almak için mücadele vereceklerini söyledi. Spor Toto 2. Lig takımlarıyla oynadıkları maçların BAL'a ölçü olamayacağını vurgulayan Kantarcı, BAL ligindeki rakiplerle başa baş oynayıp onları bertaraf etmek ve Tekirdağ’ın adını lig sonunda 3. lige çıkarmak için ekip oluşturduklarını söyledi. Oyuncularından memnun olduğunu söyleyen Kantarcı, bu memnuniyetin lig sonuna kadar devam etmesini diledi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="76341,76340,76343"]


 

1 yorum:

beckham dedi ki...

ne zaman gol atıcak bu takım...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.