Salı, Ağustos 20, 2013

Tanzer Polat: Lige hazırız

Yeni sezonun hazırlıklarını sürdüren Söğütlüçeşmespor hafta sonu İstanbul Malatyaspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen Teknik Direktör Tanzer Polat sergilenen oyundan memnun olduğun söyledi.


 İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Söğütlüçeşmespor Teknik Direktörü Tanzer Polat, Söğütlüçeşmespor ’un şampiyon adaylarından biri olduğunu belirterek, ”Her takım iyi kötü lige hazırlandı. Biz lige hazırız, genç ve dinamik bir takımımız var. Bu takımdan umutluyum" dedi.


Söğütlüçeşmenin ligin flaş takımlarından biri olduğunu belirten Polat, ligin ilk 3 haftasına iyi başlarsak Söğütlüçeşmespor ilerleyen haftalarda şampiyonluğa aday bir takım olacak.Yeni sezona her yönü ile hazırız kendi evmizde oynayacağımız maçlarda Saha ve seyirci avantajını da kullanıp tüm maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Yeni sezona 7 yeni oyuncu kattık bunların yanında alt yapıdan da 3 oyuncu takviye yaparak yaklaşık 20 gündür yeni sezona çalışmarımızı sürdürmekteyiz Bu gün oynadığımız İstanbul Malatyaspor  karşılşmasına 7-8 oyuncudan yoksun çıkmama rahğmen sergilene futboldan memnun oldum diğer oyuncularda katıldğında daha iyi olcağız aslında biz lige hazırız dedi.


Yenibosnaspor- Eyüpcan,Avcılar Bld-Oğuzhan,Ömerlispor-Uğur,Okmeydanıspor-Recep ve Fırat,Altyapıdan Eyüp,Soner,Muhammet takviye yapılan oyuncular.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

mustafa dedi ki...

sögutluçesme sporun maclarını ızledım gecen senelerde süper amatörde oynayan futbolcuları getırmısler isledıgım kadarıylada basarılı olur takım

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...