Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Sultanbeyli Belediye, Dersim’i 2-1’le geçti

Lig hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Sultanbeyli Belediyespor, üçüncü maçında Dersimspor’u 2-1’le geçerek lig öncesi oynanan oyunla umut verdi.
Tunceli Temsilcisi Dersimspor karşısına Volkan, Haluk, Hayrullah, Cihan, Emrah, Canberk, Kemal, Yasin, Sertaç, Burak ve Sabur 11&’u ile çıktı. Avrasya Otel’in sahasında oynanan karşılaşmaya oldukça etkili başlayan Sultanlar, ilk golü 9. dakikada Burak’ın ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı golü ile buldu. Bu dakikada topun başına geçen tecrübeli oyuncu Kemal, kaleciyi ve topu ayrı ayrı köşelere yolladı 1-0. u dakikadan sonra oyunda hâkimiyeti eline alan Sultanbeyli Belediyespor, zaman zaman kalesinde gördüğü tehlikelerle kenar yönetiminden tepki aldı. Dersimspor ataklarıyla karşılaşan Sultanlar, savunmasında az hata olsa hata yaptı. Dakikalar 20’yi gösterirken rakibine ceza alanında tehlikeli hareket yapan kaleci Volkan, penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Dersimspor’lu Mehmet, penaltıya sebebiyet veren kaleci Volkan’ı geçemedi ve top ağlarla bulaşamadı. Yaptığı hatayı penaltıyı kurtararak telafi eden Volkan, 44. dakikada bu kez Dersimspor’lu Gökhan’ın golüne engel olamadı 1-1. ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Değişiklikler ikinci yarı yapıldı
İkinci yarıya Kaleci Volkan’ın yerine Hakan ile başlayan mavi-beyazlılar, bu yarıda daha etkili göründüler. İkinci yarıda ilerleyen dakikalarda Gökhan, Erol, Yunus Emre, Alperen, İsa, Sercan, Güven ve Bülent’te görev yaptı. Bu yarıda ilk yarıya oranla daha atak görünen ve gole daha yakın oynayan Sultanbeyli Belediyespor, aradığı golü 58. dakikada Sercan ile buldu2-1. Bu golde Bülent Çakmak ve Burak Gürsoy’un büyük katkısı vardı. Maç sonunda yorgun görünen Sultanbeyli Belediyespor’lu oyuncular, zorlu geçen karşılaşmayı kazanmanın mutluluğu ile otellerinin yolunu tuttular.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="75666,75665"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.