Pazar, Ağustos 25, 2013

Silivrispor'un reklam sponsoru Mektebim

Yeni sezonda Silivrispor’un giyeceği formaların reklam sponsoru Mektebim Okulları oldu.

Geçtiğimiz ay içinde yapılan iftar proframında uzun bir sohbetin ardından Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Mektebim Okullarının sahibi Ümit Kalko’yu ikna ederek yeni sezon formaları için reklam vermeye ikna etti. Yeni sezonda Silivrispor A takımının giyeceği formalarda reklam Mektebim Okullarının oldu.

Silivri Mektebim’i sevdi
Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Mektebim Okullarının sahibi Ümit Kalko; “Biz Mektebim olarak sadece eğitim işinde değil sporun tüm dallarına katkısı olan bir kurum olma hedefindeyiz. Silivri’de yaptığımız yatırımlarla birlikte İstanbul genelinde ismimizden söz ettiren başarı çıtasını her geçen gün yükselten bir kurumuz. İlçemiz Silivri kurumumuza kol kanat gererek sahip çıkmıştır biz de kurum olarak ilçenin ismi ile özdeşleşmiş olan kulübe destek vermek zorundaydık. Aldığımız karar gereği yeni sezonda Silivrispor formalarının resmi sponsoru olduk. Yeni sezonda Silivrispor’a başarılar diliyorum” dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ise yaptığı açıklamasında; “Mektebim gibi işletmelerin ilçenin sporuna destek vermesi güzel bir gelişmedir. Bilindiği üzere profesyonel bir kulübün masrafları üst seviyededir. Bizde yönetim olarak masrafların en aza indirilmesi ile birlikte var olan masrafların karşılanması konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Bunun içindir ki var gücümüzle Silivrispor’u hak ettiği yerlere taşımak adına sponsor çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda Mektebim Okulları öncü olmuştur. Buradan sizlerin aracılığı ile Mektebim Okulları Sahibi Ümit Kalko’ya teşekkür ederim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery columns="5" ids="76361,76360,76359"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...