Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Saruhanlı Belediyespor sezonu açtı

Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Saruhanlı Belediyespor, yeni sezon için taraftarının huzuruna çıktı. Şehir stadında düzenlenen sezon açılışında, ilk olarak takıma yeni transfer edilen oyuncular taraftarlara tanıtıldı.

Kurban kesilerek kazasız ve belasız bir sezon geçirilmesi için dua edildi.
Açılış sonrasında Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile Kulüp Başkanı Recep Çımat'da katıldığı yemek'te konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Futbolda başarının yanında sportmenlik ve centilmenliğin de önemli olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı,”Kazasız bir yıl diliyorum. Hayırlı olsun, inşallah bunun sonunda'da bir hedefimiz olsun. O hedefimiz de Bölgesel Amatör Lig olsun. O hedefe'de hep beraber el ele ulaşacağımıza inanıyorum. Saruhanlı bunu hak ediyor” dedi.

Kulüp Başkanı Recep Çımat,"Şampiyonluğu hedefliyor ve Süper Amatör Lig'in bir üst ligi olan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi planlıyoruz. Tecrübeli bir takımız, güçlü oyuncularımız var. Başarılı ve çalışkan Antrenörlerimiz var. Birkaç yıldır zaten iyi bir performans sergiliyoruz. Bu sezon öncesi 5 yeni transfer yaptık. Takımımız daha da güçlendi. Artık tek hedefimiz Bölgesel Amatör Lig, hayırlı olsun"dedi.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

[gallery columns="5" ids="75702,75700"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...