Cumartesi, Ağustos 24, 2013

Sancaktepe Belediyespor’da durmak yok

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan İstanbul’un Anadolu yakası temsilcilerinden Sancaktepe Belediyespor’un, Kocaeli Kartepe kampı tüm hızıyla devam ediyor.
Hazırlıklarını dur durak bilmeden Teknik Direktör Semih Yuvakuran gözetiminde sürdüren Sancaktepe Belediyespor’da sıkı çalışmalara rağmen oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Lig başlayana kadar hazır bir takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyleyen tecrübeli Teknik Direktör Yuvakuran, eksikleri asgariye indirip sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. Dünkü idmanda futbolcularına nefes aldırmayan Yuvakuran, yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, daha iyi olma yollunda ilerlemeleri gerektiğini söyledi.


SANCAK 1


Yıldırım: Hedefimiz 2. lig
Sancaktepe Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu, Osman Çolak İbrahim Keskin'e önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon hedeflerinin Spor Toto 2. Lig olduğunu söyleyen Çolak, takım olarak bunu iyi çalışarak hak ettiklerini söyledi. Dört yıllık kulübün kısa sürede büyük başarılara imzasını koyduğunu söyleyen Çolak, en büyük başarılarından birinin TFF Süper Lig takımlarından Kayserispor’u kupada saf dışı bırakmak olduğunu, iki kez de Spor Toto 2. Lig’e yükselme Play-Off müsabakalarında yer aldıklarını belirtti. Çolak sözlerine şöyle devam etti, “Sancaktepe Belediyespor’un hedefi bu sezon gruptan direkt olarak çıkmak olacaktır. Bunun için hocamızın verdiği rapor doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yaparak gücümüze güç kattık. Kulübümüzün Fahri Başkanı olan Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem ve Kulüp Başkanımız Muhammed Ali Cankatar’ın takıma önemli katkılanın olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu denli kulübe sahip çıkanlarının karşılığını alacağımız iyi neticeler ve şampiyonlukla onurlandıracağız. Kartepe’de çok iyi çalışıyoruz ve lige tam anlamıyla hazır hale gelebilme adına önemli hamlelerin yapıldığını gözlemliyoruz. İnşallah yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Sancaktepe Belediyespor olur” şeklinde konuştu. Yöneticilerden kafile başkanı Emre Yıldırım ise, kamp boyunca oyuncular ve teknik ekibin her isteğine cevap vererek görevlerin en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Yıldırım, bu sezon takım olarak hedefi vuracaklarını söyledi.


İşte Sancaktepe Belediyespor’un transferleri
Sancaktepe Belediyespor bu sezon kadrosuna şu isimleri kattı. Denizli Belediyespor’dan Süleyman Olgun, Hüseyin Ateş, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan Oktay Gümüş, Zafer Doğan, Beşiktaş’tan Kadir Arı, Koray Yıldız, Silivrispor’dan Nazif Şener, Kahramanmaraş Belediyespor’dan Muhammet Ali Yenilmez, Eyüpspor’dan Nurullah Dağaşan, Adanaspor’dan Semih Durmuş ve Çankırıspor’dan Nuri Çakır. Bu arada Sancaktepe Belediyespor, Teknik Direktör Semih Yuvakuran ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Yuvakuran’ın yardımcılıklarını Murat Arık, A.Rıza Salcı, Kondisyoner Mücahit Özdemir, Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç’ın yapacağı bildirildi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="76129,76128,76127,76124,76125,76126,76123"]

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.