Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Rize'de dostluk kazandı

Karadeniz şampiyonu olarak bir ilk gerçekleştiren ve Türkiye şampiyonasına hazırlanan Rize Belediyesi genç bayan futbol takımı, hazırlık maçında komşu Gürcistan'ın Kutaisi Belediye genç bayan Futbol takımı ile Rize Ekrem Orhon Stadında karşı karşıya geldi.


Maçın genelinde tutuk ve hazır olmayan bir görüntü sergileyen Rize Belediye genç bayan futbol takımı müsabakada 10 geriye düştü. İlk yarının son dakikalarında Dilara, kendisine yapılan hareketin neden olduğu penaltıyı gole çevirince ilk yarı 1-1 eşitlik ile sona erdi.


İkinci devre adeta golle başladı. İlk golün sahibi Dilara, orta sahadan aldığı topla ceza sahasına girdi ve plase bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın son 20 dakikasında oyundan düşen Rize Belediye ardarda yediği goller ile maçtan 2-4 mağlup ayrıldı.


Rize Belediyesi genç bayan futbol takımı çok iyi mücadele etmesine rağmen kondisyon eksikliği bu maçın sanki özeti gibiydi ! Birsen ve iki golün sahibi Dilara Rize Belediye takımında göze batan isimler oldular.


STAT: Rize Ekrem Orhon
HAKEMLER: Cem KÖROĞLU, Sefa KARALİ, Faruk SONAY
RİZE BELEDİYE : Neriman, Ayşe, Bahar, Demet, Melike, Merve, Dilara, Esma, Birsen, Gülden, Ayten. (Maide, Büşra, Yasemin, Seda, Mısra, Ebrar)
TEKNİK SORUMLU : İdris OCAK
KUTAİSİ BELEDİYESİ : Natia, Olia, Tamta, Maria, Tako, Lana, Melia, Ana, Anuka, Salome, Aralidze
TEKNİK SORUMLU : Dograshvili PAATA
GOLLER : Dilara( 2 ) // Lana(2), Tamta, Ana


 KAYNAK : Rize Vizyon / OSMAN KÖSEOĞLU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.