Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Öz Nakkaşspor, Genel Kurulu'nu yaptı

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Öz Nakkaşspor geçtiğimiz Pazar gecesi Kulüp Lokalinde Olağanüstü Genel Kurul'unu gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Şaban Güngör Başkanlık görevini bırakırken, kendisine ve kulübe geçtiğimiz sezon kulübe maddi destekte bulunan Müjdat Aksoy’a yeni Yönetim Kurulu birer plaket verdiler.


Yeni seçilen Yönetim Kurulunun birkaç gün içinde kendi aralarında görev dağılımı yapması beklenirken, muhtemelen Aykut Demirtaş’ın başkan olması bekleniyor. İkinci amatör ligde geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Öznakkaşspor yönetim kurulunda değişiklik yaptı. Kulübün yıllarca başkanlığını yapan Şaban Güngör’ün isteği üzerine yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da yeni yönetim kurulu belirlerdi. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Kongre çoğunluğun sağlanması ile gerçekleştirildi.


Güngör ve Aksoy’a plaket
Öznakkaşspor’da yıllardır Kulüp Başkanlığı yapan Şaban Güngör’e ve Öznakkayspor’a maddi ve manevi yönden destek veren Müjdat Aksoy’a yeni Yönetim Kurulu adına Aykut Demirtaş tarafında plaket verildi. Şaban Güngör ve Müjdat Aksoy’a teşekkür eden Demirtaş kendilerinin her zaman desteğini beklediğini ifade etti. Demirtaş “ Kulübümüzün resmi müsabakalara katılmasının 20.senesinde gerçekleştirdiğimiz genel kurul'la kulübümüzün Başkanı Şaban GüNgör’ün isteği doğrultusunda olağan üstü genel kulumuzu gerçekleştiriyoruz. Bu zamana kadar kulübümüzün başkanlığını yapan sayın Şaban Güngör’e teşekkür ediyoruz. Kendisi bizim Onursal Başkanımızdır. Kulüpteki görevini bırakmış olabilir ama yine bizim Başkanımızdır” dedi.


Aksoy’a teşekkür
Öznakkaşspor’a maddi ve manevi destekte bulunan Müjdat Aksoy’a plaket veren Aykut Demirtaş kendisinin desteğini önümüzdeki sezonda beklediklerini ifade etti. Geçtiğimiz sezon verdiği destekle yıllar sonra iyi bir sezon geçirdiklerini sözlerine ekleyen Aykut Demirtaş önümüzdeki sezon da iyi bir kadro kurtam için desteklerini beklediklerini söyledi.

Yeni yönetim kurulu oluştu

Nakkaş köyünde yapılan genel kurulda yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Tek liste halinde oluşan yeni yönetim kurulu üyelerin tamamının güvenoyunu aldı. Oluşan listede şu isimler yeraldı; Aykut Demirtaş, Ümir Ural, Müjdat Aksoy, Turan Peker, Serhat Tezcan, Seyit Şendil, Soner Kayalar
Yedek liste; Naci Öğe, Birol Güngör, Nevzat öztürk, Oktay Şaygil, Mehmet Erden, Taner Çağlar, Nihat Kayalar
Denetleme Kurulu Asil
Serkan Tekin, Sait Demirtaş, Sezgin Kır
Denetleme Kurulu Yedek
İsmail Kayalar, Erhan Tezcan, Şaban Güngör


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery columns="5" ids="75690,75693,75692,75691"]


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.