Pazar, Ağustos 25, 2013

Manisa'da sezon planlaması yapıldı

Manisa 2013-2014 Amatör Futbol Sezonu Planlama ve Gruplandırma toplantısı Pazarcılar Odası Toplantı salonunda, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın, Futbol İl Temsilcisi Erol Timur,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Manisa İl Hakem kurulu Başkanı Akif Uğurdur, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ahmet Aksakal, Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Lig takımlarının yönetici ve Antrenörleri katıldı.

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İsmail Aydın,"Geçen sezon lisanslı sporcu sayımsızda % 20 artış oldu. Bunun yanında her geçen gün yeni kazanımlar elde etmeye devam ediyoruz. Bu sezon Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca branşlara göre kulüplere 25000TL. malzeme yardımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı sosyal güvencesi olmayanlara sağlık garantisi ve hayat sigortası sağlıyor. Bunun yanında 3 yıldır lisanslara zam yapılmadı ve bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından transferde 50TL. indirim yaptı.Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum"dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu; Yeni sezonda her kulübün bir teknik adam ile sözleşme yapması gerektiğini, alt yapı sporcuları için seçme yaptıklarını, takımların bu seçmelere ilgi göstermeleri  ifade ederek, takımlara başarılar diledi.
12-13 Ekim tarihlerinde oynanacak olan karşılaşmalar ile start alacak olan 2013-2014 sezonu, 1-2 Mart 2014 tarihinde oynanacak olan karşılaşmalar ile sona erecek.
Yapılan planlama ile Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Lig'de gruplar şöyle oluştu.
Süper Amatör Lig (SAL) A Grubu; Donatımspor, Halitpaşa Belediyespor, Horozköyspor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu, İl Özel İdarespor, Muradiye Belediyespor, Sanayispor, Saruhanlı Belediyespor, Soma Sotesspor, Turgutlu İstasyongücüspor, B Grubu; Alaşehir Belediyespor, Demirci Belediyespor, Durasıllı Belediyespor, Emirspor, Gölmarmaraspor, Gördes Belediyespor, Kula Belediyespor, Poyrazdamlarıspor, Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor, Sart Belediyespor
1.Amatör Lig A Grubu; Akgünspor, Akmescitspor, Alaybeyspor, Murat Germenspor,  Karaağaçlı Belediyespor, Meriçspor, Yeni Manisaspor, Ulucamispor, B Grubu; Ahmetli Belediyespor, Alemspor, Çepniderespor, Salihlispor, Karaoğlanlıspor, Sancaklı Bozköyspor, Turgutlu Belediyespor, Urganlıspor, Kelizaferspor, C Grubu; Çağlayanspor, Akselendispor, Bakırspor, Hacırahmanlıspor, Mütevelli Belediyespor, Güneşli Belediyespor, Karabulutspor, Süleymanlı Belediyespor, D Grubu; Lidyaspor, Kocaçeşmespor, Adalaspor, Alaşehir Gençler Birliği, Killik Gençler Birliği, Kösealispor, Trazlarspor, Yeşilyurt Belediyespor, Selendi Belediyespor
 
HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.