Perşembe, Ağustos 22, 2013

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den Amatörlere müjde

Manisa’daki Amatör Spor Kulüplerine Belediye tesislerini kullanma müjdesi veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün; Manisa’da bulunan Amatör Kulüplerin maç yapma noktasındaki sıkıntıları yıllardır bilinen bir gerçek. 


2009 yılında göreve gelir gelmez mevcut saha ve tesislerin iyileştirilmesi noktasında girişimlerde bulunduklarını ve bunun yanı sıra yeni spor tesisleri kazandırmak amacıyla proje çalışmalarına başladıklarını ilk olarak Halil Onultmak tesislerini yenileyerek  UEFA standartlarında bir saha özelliğine kavuşarak Manisa gençliğinin hizmetine verdiklerini söyledi.


Belediye Başkanı Cengiz Ergün sırası ile  Fikri Bayrıl ve Mümin Özkasap Tesisleri’ni hizmete sunduklarını belirterek, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) ve yetkili kulüp başkanları ile görüştüklerini belirterek,”Şu anda sahalarımızın alt yapı grupları tarafından kullanılıp kullanılamayacağına yönelik, yani standarta uygunluğunu değerlendiriliyor. Değerlendirmeler neticesinde sahalarımızı kullanımını açmak istiyoruz. Yeni sezonda inşallah çocuklarımız toz-topraktan kurtulacak ve bu modern tesisleri kullanabilecek. Tek dileğimiz, isteğimiz budur” dedi.


İki Yeni Futbol Sahası
Manisa Belediyesi’nin kente yeni spor alanları kazandırma çalışmalarına değinen Başkan Cengiz Ergün, “Güzelyurt mahallesinde bulunan Spor Lisesi yanında yeni bir saha yapma düşüncesindeyiz. KüçükSanayi sitesi içerisinde atıl durumda bulunan sahayı’da yeniden değerlendireceğiz. Bu iki çalışmanın projelendirilme çalışmaları bitirildi. İnşallah ihaleleri de gerçekleştirilerek, sahaların yapım aşamasına geçeceğiz. Özellikle futbol alanındaki genç yeteneklerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve keşfedilmeleri adına spor yapabilecekleri alanları yapmanın gayreti içerisindeyiz"dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN


 

[gallery columns="5" ids="75894,75893"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.