Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Kozlu Belediyespor 1 numarasını buldu

Zonguldakspor’da geçen sezon forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli Kaleci Seyhun Türe Kozlu Belediyespor ile anlaştı. Tecrübeli kaleci kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atmasının ardından takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.  

Kozlu Belediyespor, yeni sezonda kaleyi emanet edeceği 1 numarayı Zonguldak’ta buldu. Yeni sezon öncesi transferi büyük oranda tamamlayan Kozlu Belediyespor ekibi, kaleyi 27 yaşındaki  tecrübeli kaleci Seyhun Türe’ye emanet etti. Kozlu Belediyespor’un daha önce kadrosunda bulanan ve geçen sezon bir başka temsilcimiz olan Zonguldakspor’a forma giyen tecrübeli kalecisi Seyhun Türe dün tesislere gelerek Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özkul, Teknik Direktör Bülent Öztürk ve Yardımcısı Ahmet Çeltikçi nezaretinde dün kendini Yeşil Beyazlı yapan imzayı attı.  Yeşil Beyazlı yapan imzayı  atan tecrübeli Kaleci Seyhun Türe, Kozlu Belediyespor’a yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek konuşmalarına şöyle devam etti: “İlk olarak Kozlu Belediyespor’da başlamıştım Amatör Ligde oynamaya, sonra Zonguldakspor’a transfer olmuştum ancak Zonguldakspor’u şampiyon yapamadık. Kozlu Belediyespor’a şampiyonluk için  mücadele edeceğiz. İnşallah bu sene mutlu sona ererek Kozlu Belediyespor’umuzu şampiyon yapacağız. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim, inşallah burada yaşarım.”
Tecrübeli Kaleci Seyhun Türe konuşmalarının ardından Yeşil Beyazlı formayı giyerek ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...