Cuma, Ağustos 23, 2013

İstanbul Sinopspor'dan moral yemeği

İstanbul Süper Amatör Lig 2013-2014 futbol sezonunda 1.Grupta mücadele edecek olan İstanbul Sinopspor sezonun ilk haftasında cumartesi günü oynayacağı Bakırköyspor maçı öncesi yöneticiler ve futbolcular yemekte bir araya geldiler.


İstanbul Sinopspor takım haftanın son idmanın sonrası Sefaköy Palet İskender'de verilen moral yemeğine Başkan Ramazan Aşçı, yönetim kurulu, teknik heyet ve Futbolcular tam kadro katıldı.


Topluca yenilen yemek sonrası yöneticiler ve futbolcular tek teke kısa kendilerini tanıtım yaptıktan sonara İstanbul Sinopspor kulüp Başkanı Ramazan Aşçı yaptığı konuşmasında, öncelikle yeni sezonun kulübümüze ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Değerli futbolcu kardeşlerim İstanbul Sinopspor diğer kulüplerden farkı Türkiye'mizin güzel il Sinop ilini temsil etmekte. Yani giydiğiniz bu forma Sinop'u ve Sinopluyu temsil etmekte. Sinopspor formasını giyen siz kardeşlerimizin öncelikle saha içinde centilmenlik olduğunu sporun kardeşlik dostluk olduğunu hatırlatmak isterim. İstanbul Sinopspor her zaman hedefleri olan bir kulüptür. Bu sezonda en Büyük hedefimiz Bölgesel Amatör Lige çıkmak. Sizin gibi değerli kardeşlerimizle birlikte el ele gönül gönüle başaracağız. Grubumuzda bir birinden güçlü kaliteli takımlarla mücadele vereceğiz. İstanbul Sinopspor'da bu güçlü takımlarından birdir. Kimse İstanbul Sinopspor'u küçük görmesin. Bu yola sizlerle çıktık, size inanıyor ve güveniyoruz. Önümüzde sezonun ilk haftası olan Bakırköyspor maçı var. Sezonun ilk haftasına galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu da başaracak olan sizsiniz. Yeni sezonun sizlere ve camiamıza hayırlı olmasını diler kazası belasız bir sezon olmasını temeni eder, başarılar dilerim'' dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE   


[gallery columns="5" ids="76012,76011,76010,76007,76008,76009,76006"]


 

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...