Çarşamba, Ağustos 21, 2013

Futbola yeni bir soluk geldi Futborsa.net

Türkiye’de Spor kulüplerinin sesi kulağı olacak olan yeni bir web sitesi hizmete girdi. Adı www.futborsa.net. Bu siteden tüm kulüpler, başkanlar, futbolcular, teknik heyet ve sporseverler büyük fayda görecekler.


 


Futborsa, www.futborsa.net sitesi vasıtasıyla Amatör ve Profesyonel Futbol Oyuncuları ile Spor Kulüplerini aynı platformda buluşturmayı hedefleyen bir sistemdir. Sistemde, Futbolcular, Futbol Menajerleri ve Spor Kulüpleri için farklı üyelik seçenekleri sunulmaktadır. Belirlenen rakamlara göre Türkiye'de toplam 19.200 amatör spor kulübü ve bu kulüplerde yaklaşık 6.000 lisanslı sporcu bulunmaktadır. Futborsa.net, tüm bu oyuncuların genel istatistiki verilerinin ve futbolcuların kendilerini rahatlıkla geniş kitlelere tanıtabileceği tüm özelliklerin yer aldığı bir platform olarak düşünülmüştür. Sisteme üye olan futbolcu, gerekli olan bilgileri profil ekranından rahatlıkla girebilmektedir. Futbolcu, profilinde lisansının olup olmadığından sahadaki mevkisine kadar çok çeşitli bilgilere yer verebileceği gibi kendine ait bir blog sahibi de olacaktır. Üye futbolcu, bu blog sayesinde günlük antrenman metotlarından maç günü heyecanına hatta maçta atılan bir golün oyuncu üzerinde yarattığı etkiden rahatlıkla geniş kitlelerin haberdar olmasını da sağlayabilecektir. Sistem, üye olan futbolcunun elde ettiği başarıları ve yetenekleri sürekli olarak güncelleyebileceği şekilde düzenlenmiştir. Futbolcu, profiline resim ve video formatında görseller ekleyebilmekte, Futborsa profilini diğer sosyal medya uygulamaları ile entegre edebilmektedir. Profilde paylaşılan bu bilgiler, futbolcu arayışında olan tüm kulüp ve menajerlere sunulmaktadır.


Aktif olarak futbol oynayan tüm Amatör/Profesyoneller, Teknik Direktörler, Menajerler ve Spor Kulüpleri, Futborsa.net sitesine üye olabilmektedir. Üye profillerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, kullanıcı ara yüzleri de farklı olarak tasarlanmıştır. Futbolcu profili, kulüp ve menajer arama ihtiyacına cevap verecek şekilde olup, kulüp ve menajer profilinde ise oyuncu bulmak oldukça kolaylaştırılmıştır.


Kulüpler Futbolcusunu Futborsa.net’te Bulacak


Futborsa.net sayesinde artık tüm kulüpler aradıkları futbolculara kolaylıkla ulaşabilecekler. Spor Kulüpleri, üye futbolcuların verdikleri ilanlardan kendilerine uygun olanlarla kolaylıkla iletişime geçebilecekleri gibi, kararlarını futbolcuların profil sayfalarında yayınladıkları fotoğraf, video ve özellik bilgilerini inceleyerek verebilecekler. Spor Kulüplerinin ilan verebilecekleri ve aradıkları oyuncuların detaylarını girebilecekleri şekilde tasarlanmış olan Futborsa sistemi, futbolcu havuzumuzdaki oyuncularla kulüpleri bir araya getirebilecek tüm özelliklere sahiptir. Futborsa.net ile Artık İl İl Gezip Yetenek Avcılığı Yapmaya Bir Son Veriyoruz Futborsa.net sayesinde spor kulüpleri, futbolcu aramak için kilometrelerce seyahat etmek, maç izlemek, rapor tutmak zorunda kalmayacaklar. Tek tıkla futbolcu havuzunu görüntüleyebilecek, yüzlerce futbolcunun bilgilerini ve özelliklerini inceleyerek kararlarını verebilecekler. Kadro oluşturmakta, sisteme uygun futbolcu bulmakta zorlanan ekipler Futborsa.net sayesinde aradıkları özellikte, mevkide, kiloda hatta boyda futbolcularla irtibata geçerek transfer görüşmesi yapabilecekleri gibi düzenledikleri seçmelerden tüm futbolcu adaylarının haberdar olmasını da sağlayabilecekler. Amatör Spor Kulüplerinin en büyük sorunudur kendi reklamlarını, tanıtımlarını yapabilmek. Çünkü bunu gerçekleştirebilmek için güçlü bir bütçeye sahip olmak gerekir. Tanıtım yapmayan, adı sanı duyulmayan bir kulübün futbolcu, teknik direktör ve sponsor bulmakta zorlanacağı kesindir. Amatör Spor Kulüpleri Seslerini Futborsa.net’te Duyuracak.


Futborsa.net Amatör Futbol Kulüplerinin Sesi Olacak


Artık kulüpler reklam yapmak için tonla para harcamak zorunda kalmayacaklar. Futborsa.net’e üye olarak, Kulüp Tanıtım sistemi sayesinde kulüp bilgilerini, tarihçelerini, fotoğraflarını, iletişim bilgilerini paylaşabilecek ve seslerini kolaylıkla duyurabilecekler.


Bu sayede sponsor bulabilecek, istedikleri futbolcuları rahatlıkla kadrolarına katarak arzuladıkları hedeflere ulaşabilecekler. Menajerler Futborsa.net’te Spor Kulüpleri ile Buluşuyor Spor Kulüpleri, Futborsa üyesi Menajerler sayesinde yıldız adayı futbolculara herkesten önce sahip olabilecekler. Menajerlerle transfer görüşmeleri yaparak ellerindeki futbolcu portföylerinden bütçelerine, ihtiyaçlarına uygun olan futbolcuları kadrolarına katabilecekler. Kadrolarındaki yıldız oyuncuları büyük kulüplere satarak, maddi kazanç sağlayabilmek için aradıkları Menajerlere kolaylıkla ulaşabilecek, tek tıkla iletişime geçebilecekler. Dünya’nın Herhangi Bir Yerindeki Futbol Kulübüne Ulaşmak Spor Kulüpleri, Futborsa.net sayesinde Dünya’nın herhangi bir yerindeki futbol kulübüne kolaylıkla ulaşabilecekler. Sitemize üye yüzlerce kulüp ile iletişime geçebilir, turnuvalar düzenleyebilir, dostluk maçı organizasyonları yapabilirsiniz. Kardeş kulüp arayışındaki tüm kulüpler için bulunmaz bir fırsat olan Futborsa.net, sizlere yabancı oyuncu transferi konusunda da yardımcı olabilecek tüm donanıma sahiptir. Futborsa.net sayesinde kulüplerle iletişime geçerek, alt yapı sistemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunabilir, futbol takımınızın gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...