Pazar, Ağustos 25, 2013

Eyüboğlu, kampı ziyaret etti

Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, takımın kamp yaptığı Kocaeli Kartepe Green Park Otel’e gelerek önceki gün takımı ziyaret etti.
Takımın çalışmalarını da yakından takip eden Eyüboğlu, bir gece kalıp daha sonra İstanbul’a döndü. Takımın çalışma ortamını beğendiğini söyleyen Eyüboğlu, 10 gün sürecek olan kampın takıma önemli katkıları olacağına inandığını söyledi. Takımın Cumartesi Akşam ve Pazar sabah idmanını izledikten sonra teknik heyet ile bir araya gelen Eyüboğlu, takımın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Aldığı raporun olumlu olduğunu söyleyen Eyüboğlu, takımda arkadaşlığında üst seviyelerde olduğunu gözlemlediğini söyledi. Futbolculardan Recep Onur Çelik ile sohbet eden Eyüboğlu, sakatlığı hakkında oyuncudan bilgi aldı.  Recep Onur Çelik ise, sakatlığının tamamen geçtiğini, pazartesi günü takımla idmanlara başlayacağını söyledi. Eyüboğlu ile birlikte kampa ziyarette bulunan Barış Koyunyerli ve Mehmet Turhan’da çalışmaların iyi geçtiğini yapılan çalışmaları yakından takip ederek gözlemlediklerini söylediler. Takımla birlikte öğle yemeğine katılan Başkan Vekili Eyüboğlu, Koyunyerli ve Turhan, İstanbul’a geri döndüler. Takımın Salı, Çarşamba ve Perşembe günü yapacağı hazırlık maçlarını izlemeye geleceklerini söyleyen Eyüboğlu, iki sürpriz yeni transfer daha yaparak takımı istenilen seviyelere taşıyacaklarının sözünü verdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.