Cuma, Ağustos 23, 2013

Edirnespor Gençlik salladı ama yıkamadı

Bölgesel Amatör Ligin Sınır takımlarından Serhan Şehrini Edirne’yi bu zorlu ligde temsil edecek olan Edirnespor, ilk hazırlık maçını Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Bozüyükspor ile oynadı.
Dün Kartepe Gren Park Otel’i 2 Nolu sahada oynadıkları karşılaşmada rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan Edirnespor, gol yollarında etkili olamadı ve üstün oynadığı karşılaşmayı 0-0 tamamlamış oldu. Rakibini sallayan fakat yıkamayan Edirnespor’da oyuncuların tamamının iyi niyetle mücadele etmeleri, Teknik Direktör Tevfik Saygılı’yı memnun etti. Nijerya, Arnavutluk ve Bulgaristan’dan gelen üç yabancı oyuncu denemeye alan Edirnespor, bu oyuncuları da bu maçta görme imkanı buldu. Takım olarak iyi görünen fakat üçüncü bölgede eksik yanları olan Edirnespor’un bu bölgede gol yollarında etkili olacak bir oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu da gelen haberler arasında yerini koruyor. Mevcut kadrodan bu mevkiye çözüm arayan Saygılı’nın değişik alternatifler ve arayışlar içerinde olduğu gözlendi. Oyun içinde müdahaleleriyle dikkat çeken Saygılı’nın oyuncularının, tipik bir 3. lig takımı gibi disiplini elden bırakmadan mücadele ettiği gözlendi.

Saygılı; Sorunlar çözülecek
Edirnespor Teknik direktörü Tevfik Saygılı, son oynadıkları Bozüyükspor maçında gol yollarında yaşadıkları sıkıntılara değindi. Saygılı, “Bozüyükspor ile oynadığımız hazırlık maçında evet üstün oynadık fakat bu üstünlüğümüzü skora yansıtamadık. Bunun nedeni de pozisyon buluyoruz fakat son vuruşları yapamıyoruz. Epey bir gol sorunu gözlemledik ve bunu da en az üç dört günde çözmeyi planlıyoruz. Son çalışmamızda gol çalışması yaptık ve olumlu sinyaller aldım. Kamp sonuna kadar umarım bu gol yollarındaki eksikliğimizi gideririz. Takımda bu mevkide oynayan oyuncuların büyük çaba gösterdiklerini bunun karşılığını da almak için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Edirnespor’u bu sezon 3. lige taşımak adına bizler burada her şeyimizi katmaya gayret ediyoruz. Oyuncularımızdan da b.u konuda tabi ki özveri bekliyoruz. Serhat Şehrine uzun yıllar sürün profesyonelliği bu sezon tattırmak için mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

[gallery columns="5" ids="76096,76095"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...