Pazar, Ağustos 25, 2013

Damlaspor doksanda yıkıldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup karşılaşmasında Sarıyer Yeni Mahalle ile Damlaspor, Bahçeköy Orman Fakültesinde stadında karşılaştılar. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Karşılaşmanın ilk yarısı Damlaspor’ un 32. dakikada Mehmet ile attığı golle 1-0 sona erdi. İkinci yarıda ise müthiş bir mücadele vardı. İki takım da sayısız gol fırsatından yararlanamadı fakat Sarıyer Yeni Mah. 90. dakikada Turgay’ la eşitliği sağladı. Karşılaşmayı İASKF Başkanı Ali Düşmez, iki kulüp başkanı ile birlikte tribünden takip etti. Karşılaşma sonunda her iki takımda galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken, sahayı kol kola terk ettiler.


 


Karşılaşmanın önemli dakikaları;
6.dakika : Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı konuk ekipten geldi. Ani gelişen Damlaspor atağında sol tarafta topla buluşan Berke ceza sahası içine girer girmez vurdu, top az farkla auta çıktı.
8.dakika: Sarıyer Yeni Mahallespor atağında sağ kanattan yapılan ortaya kaleci ile Alper beraber yükseldiler. İki oyuncu çarpıştı. Kaleci yaklaşık 5 dakikalık tedavi sonrasında oyuna devam edebildi.
11.dakika: Sol taraftan gelişen Sarıyer Yeni Mahalle atağında top son olarak Ender’in önünde kaldı. Ender yaklaşık 25 metreden mükemmel vurdu, top üst direğe çarparak oyun alanına döndü.
25.dakika: Hızlı gelişen Damlaspor atağında Mert Caner’in ara pasında top kaleci ile Mehmet’in arasında kaldı. Top kaleciden sekerek Mehmet’in önünde kaldı. Mehmet çapraza giden topu düzeltip vurdu, kaleci müthiş bir refklek ile topu çıkardı.
32.dakika: Damlasporun geliştirdiği atakta Sezer topu ortaya çıkardı. Sarıyer Yeni Mah. defansında Muhammet’in Berke’ye müdahelesinde hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı atılan penaltı golüyle 1-0 Damlaspor lehine sonuçlandı.


 


47.dakika: İkinci yarıya Sarıyer Yeni Mahalle çok istekli başladı. Beraberlik golü için oldukça istekli görünen Sarıyer temsilcisi ikinci yarıda maçı lehine çevirmek adına her şeyi yaptı.
51.dakika: Sarıyer Yeni Mah. sağ kanattan tehlikeli geldi. Sercan’ın ortasında Rasim’in kafası az farkla auta çıktı.
58.dakika: Ev sahibi takım yine sağ kanattan geldi. Sercan’ın ara pasında topla buluşan  Ender’in vuruşu üstten auta çıktı.
64.dakika: Damlaspor 2. gole çok yaklaştı. Furkan’ın ara pasında Berk’in vuruşunda kaleci başarılı oldu.
81.dakika: Ev sahibi beraberlik golüne çok yaklaştı. Onur ile Rasim’in ara pasında Onur’un vuruşu kalecide kaldı.
90.dakika: Sarıyer Yeni Mahalle sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Alper’in  ortasında Onur’un kafası filelerle buluştu ve Sarıyer Yeni Mahalle beraberlik golünü buldu.


Karşılaşmanın sonuna 7 dakika eklendi. Son dakikalar heyecan içerisinde geçti fakat her iki takım da başka gol bulamayınca yeni sezona 1’er puanla başlamış oldular.


 


STAT: Bahçeköy Orman Fakültesi
HAKEMLER: Cihan Ataş, H.Anmar Temiz, Yakup Onay
SARIYER YENİ MAHALLE: Uğur, Mert, Samet, Şükrü, Muhammet, Fikret, Sercan, Ender, Rasim, Alper, Abdullah
YEDEKLER: Osman, Ervan, Ali, Enescan, Kenan, Sinan, Onur
DAMLASPOR: Barış, Mustafa, Hakan, Ufuk, Mert Gülsün, Mert, Levent, Şevki, Berke, Mehmet, Sezer,
YEDEKLER: Rıdvan, Mustafa, Burak, Furkan, Hacı, Yasin, Mehmetkan
SARI  KARTLAR: Dk.48 Uğur, Dk.55 Muhammet, (Sarıyer Yeni Mahalle) / Dk.55 Mert Gülsün, Dk.64 Mert Caner, Dk.82 Ufuk, Dk.89 Levent
KIRMIZI KART: Yasin(Damlaspor)


Not: Yardımlarından dolayı Saha Komiseri Turgut Arık’a çok teşekkür ederiz.


HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL


 

[gallery columns="5" ids="76262,76261,76260,76257,76258,76259,76256,76255,76254"]

Hiç yorum yok:

Şirintepespor'dan güzel başlangıç

Türkiye U18 Şampiyonası Kırklareli grup merkezinde yer alan İstanbul Şirintepespor, Gebze Beylikbağıspor'u 3-0 yenerek organizasyona güz...