Pazartesi, Ağustos 19, 2013

Büyükçekmece Belediyespor Ürgüp’te hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmece Belediyespor, yeni sezonun ikinci etap hazırlıkları için gittiği Ürgüp’te lige hazırlanıyor. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Büyükçekmece Belediyespor’da morallerin iyi olduğu gözlendi.

Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel’de kamp yapan bordo-mavililer, otelin sahalarında yaptığı çalışmayla herkesin beğenisini kazanıyor. Teknik Direktör Tacettin Doğan gözetiminde dün akşam yapılan idmanda her iki kanattan yapılan orta çalışması, Doğan’ı mutlu etmedi. Yapılan ortaların isabetli olmasına karşın, bu pasları karşılayan oyuncuların görevlerini iyi yapamamasına sinirlenen Doğan, oyuncularını sık sık uyararak bunları herkesin yapması gerektiğini söyledi. Savunma oyuncularına yönelik çalışmasında ise, kademeyi en iyi şekilde kurmaları için oyuncularına gerekli bilgilendirmeyi yapan Doğan, kamp döneminde bu sıkıntıların çözsüme kavuşması gerektiğini söyledi. Bu uyarıları dikkate alan oyuncular, ellerinden geleni fazlasıyla yaparak eksiklerini asgariye indireceklerini söylediler.

Saha ve ortam çok iyi
Takımın kamp yaptığı Mustafa Otel’in idman ve maç sahalarının mükemmel olduğunu söyleyen futbolcular, bu mükemmelliği takım halinde iyi çalışarak lige yansıtacaklarını söylediler. Takımda arkadaşlık bağlarının da her geçen gün sağlama bağladıklarını söyleyen futbolcular, birlik ve beraberliğin karşılığını ligdeki iyi neticelerle pekiştirmek istediklerini dile getirdiler. İyi bir çalışma ortamı buldukları Ürgüp’ten İstanbul’a lige hazır döneceklerini söyleyen futbolcular, takım olarak tamamen 3. lige kilitlendiklerini ifade ettiler.



HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KEKSİN

[gallery columns="5" ids="75457,75456,75455,75454"]


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.