Cuma, Ağustos 23, 2013

Beyköy Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor, Vefaspor'dan Niyazi Polat Çakmakçı ve Çarşambaspor'dan Emre Çelik ile anlaştı.

Beyköy Belediyespor 9.Grup'ta Akçakocaspor, İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor, Yeniköyspor, Kuştepespor, Armutlu Belediyespor, Sakarya temsilcileri Adapazarıspor, Karasuspor, Serdivanspor, Bolu temsilcisi Mudurnuspor, Afyon temsilcileri İscehisarspor ve Emirdağspor takımları ile ilk iki savaşı verecek olan ve bu sezonda Türkiye Kupasında da boy gösterecek olan Beyköy Belediyespor hedefe ulaşmak adına kadrosunu güçlendiriyor.


Beyköy Belediyespor kadrosuna 2009 – 2010 sezonunda Düzcespor forması da giyen forvet mevkiinde oynayan Vefaspor’dan Niyazi Polat Çakmakçı ve ön libero mevkiinde oynayan Çarşambaspor’danEmre Çelik’i kadrosuna kattı.


NİYAZİ POLAT ÇAKMAKÇI : 9 Haziran 1988 yılında Sakarya’da dünyaya gelen Niyazi Polat Çakmakçı, futbola Sakarya Kuyudibispor’da başladı. 1 yıl sonra Sakarya A.Ş. takımına transfer oldu. sırasıyla Aydınspor, Bilecikspor, Adapazarıspor, Yeni Hendekspor, Düzcespor, Çorlu Gençler Birliğispor, Çerkezköyspor ve Vefaspor takımlarında oynadı.


 EMRE ÇELİK : 10 Mart 1984 yılında Eminönü’nde dünyaya gelen Emre Çelik, futbola 1999 yılında Eyüpspor’da başladı. Sırasıyla İstanbul Güngörenspor, Erzurumspor, Erzrurum B.Ş.B. ve Çarşambaspor takımlarında oynadı.


 


İÇ VE DIŞ TRANSFERLER
Beyköy Belediyespor, iç transferde Ahmet Şen, Gökhan Özel, İlhan Aydın, Bahadır Altın, Çağlar Kul, Selman Aktaş, Hakan Ozan, Kenan Zabunoğlu, Oğuzhan Bilen, Selim Özduman, Doğancan Ersoy, Muhammet Aksoy, İsmail Bektaş ile anlaşmaya vardı. Dış transferde ise Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor’dan İlker Engin, Düzce İdmanyurduspor’dan Bilal Emre Baykal, Sakarya Demirspor’dan Mert Özkan, Mudurnuspor’dan Upur Güllü, Düzce Belediyespor’dan Gökhan Aydemir ve Mark Çarşambaspor’dan Murat Bilgin’i kadrosuna kattı.

HABER: CAFER GÖKSU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...