Pazar, Ağustos 25, 2013

Bağlarbaşı deplasmandan puan çıkarttı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup karşılaşmasında İstanbulspor ve Bağlarbaşı Gürkan ve Emre Türko'nun ikişer golü ile birer puanı paylaştı.


Genel olarak karşılıklı ataklar ile geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başında İstanbulspor'dan Gürkan takımını 1-0 öne geçirdi. Bir korner atışı sonrası gelişen pozisyonda Emre topu kafayla ağlara göndererek Bağlarbaşı adına eşitliği sağladı. İkinci yarının ortalarında, Gürkan Bağlarbaşı ceza alanının köşesinden düzgün bir vuruş ile topu uzak direğin içine gönderdi ve tekrar İstanbulspor'a avantaj sağladı. Gol sonrasında İstanbulspor'un bir topu da direğin içine vurarak dışarı çıktı. 85.dakikada Emre bir kez daha sahneye çıktı. Bağlarbaşı forveti iki kişiyi geçtikten sonra takımına puan getiren golü ağlara bıraktı.


Bağlarbaşı ikinci haftada Terazidere'yi konuk ederken İstanbulspor da Damlaspor deplasmanına çıkacak.


 

3 yorum:

Sametmeric dedi ki...

İstanbul sporun takım resmını ndn koymadınız habercılıkte taraflı olunmaz gürkan demircinin 2 golu yılın golu olur onuda yazsaydınız.

Gökhan dedi ki...

istanbulspor sampiyon oldugu seneki gibi bir havasi vardi.. Gurkan Demirci yine biraktigi yerden devam ediyor!! Bu liglerde boyle gol vurusu olan bir adam daha yok..

Efkan dedi ki...

fotoğraflar bağlarbaşı kulübü tarafından gönderildi, bizim kendi muhabirimiz yoktu. Yoksa elbette iki ekibin de fotoğrafını verirdik... Eğer sizde kendi fotonuz varsa ve gönderirseniz burada paylaşmaktan mutluluk duyarız. Bunun dışında bu sezon inşallah birçok maçınızı takip edeceğiz (diğer takımların olduğu gibi)

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.