Perşembe, Ağustos 22, 2013

Arnavutköy Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor

Arnavutköy Belediyespor 2.hazırlık dönemini geçirmek üzere gittiği Nevşehir'in tarihi güzelliklerle dolu ilçesi Avanos da güç depolamaya başladı. Kamp yaptığı Otel'de bulunan 3. lig ve 2.lig takımları yanısıra Bölgesel Amatör Lig temsilcileri de bulunmakta.

İlkgün idmanı yoğun tempoda beklenenirken yol yorgunluğu nedeniyle sabah iptal edilen idman, akşam programınında hafif geçmesine vesile oldu. Akşam idmanı öncesi 9.grup takımlarından Sultanbeyli Belediyespor hazırlık maçı olması kampta sürpriz yarattı. İlk idman ile kamp dönemine start veren Arnavutköy Belediyespor Teknik direktörü Adnan Keskin futbolcuları fazla yormadan ısınma turları ve taktik idmanı olarak tamamladı. İlk gün idmanları sonrası kamp kadrosuna son anda katılan Ebubekir düz koşular yaparken, geçtiğimiz sezonun starları Alper, Serkan,Mustafa, Aytaç ve Sinan oldukça istekli tempoları ile diğer arkadaşlarına örnek oldular.

Yardımcı antrenör Bahri Yılmaz nezaretinde çalışan Ebubekir daha sonra çalışmalara katılarak idmana devam etti. Kamp kafilesi başında bulunan Başkan yardımcısı Ş.İsmail Aksu idmanlarda teknik direktör Adnan Keskin den bilgiler aldı. Avanos Kampı programında 24.08.2013 gününe kadar hazırlık maçı bulunmayan Arnavutköy Belediyespor cumartesi gününe kadar tempo yükselterek idmanlarına devam edeceği ve tarihi yerlere yapılacak gezilerle kamp programını tamamlayacağı gelen bilgiler arasında. İdman sonrası futbolcular idman kıyafetleri ile havuza girerek stres attılar.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


[gallery columns="5" ids="75873,75872,75871,75868,75869,75870,75867,75866"]


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.