Salı, Ağustos 20, 2013

Altınyıldızspor'da hareketli günler

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Altınyıldızspor'da hareketli günler yaşanıyor. Altınyıldızspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular kulüp lokalindeki yemekte bir araya geldiler.


Yeni transferlerle iddialı bir kadro kurduklarını belirten Fatih temsilcisinin Teknik Sorumlusu İlker Drim yaptığı açıklamada '' Yollarımızı ayırdığımız arkadaşların yerine nokta transferler yaparak sezona hazırlanıyoruz. Geçen sezon süper amatör ligde forma giymiş birkaç isim ile görüşmelerimiz sürüyor. Gerçekleşecek transferlerle daha güçlü bir takım olacağız'' dedi.


Kulüp Başkanı Sayın Reşat Öz ise ''Takımımızı üst liglere taşımak istiyoruz. Yeni transferlerimiz ile yaş ortalamamız düştü, daha genç ve dinamik bir ekip olduk. Teknik heyetin istediği oyuncular ile de görüşüldükten sonra transferi kapatacaklarını'' söyledi.


Fatih temsilcisinin teknik heyeti İlker Dirim, Hüseyin Çetin ve Giray Durbay'dan oluşurken, yeni transferlerin Enes Güner(Fatih Hilalspor), Serhıldan Dereli( Yahya Kemal İdmanyurdu), Batuhan Tanca (İTÜ), İsmet Kıvılcım(Fatihspor), Murat Kazan(1453 Fatih Gençlikspor), Sadık Sevin (Hamidiye Gençlik Spor) ve en son K.M.Paşaspor'da forma giyen Onur Demirsoy olduğu bildirildi.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


[gallery columns="5" ids="75593,75592,75591"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...