Pazar, Ağustos 25, 2013

Akçakocaspor'da bir ayrılık daha

Akçakocaspor’dan ayrılan futbolcular arasına takımda ön liboro oynayan Tamer Erbaş ‘ta ayrıldı. Takımda geçen sezon yapılan transferleden hiçbir futbolculunun kalmaması ve yeni sezonda hiç şimdiye kadar hiçbir futbolcunun transferi yapılamayan, yeni sezona sancılı girecek olan Akçakocaspor’da belirsizlik nedeniyle tehlikeli sinyaller vermeye devam ediyor.

Takımdan en son ayrılan Tamer Erbaş Eskisehir Demirspor!a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon takımın ön liberosu olan çalışkanlığı ile dikkatleri çeken,takımın başarısı için elinden geleni yapan centilmen kişiliği ile tanınan Tamer Erbaş belirsizlik nedeniyle takımdan ayrıldığını belirterek “ Akcakocaspor’da 21 maçta görev aldım. Bu sezonda Bal ligi takımlarından Eskişehir Demirspor ile anlaştım.Akcakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik yüzünden ayrıldım kimseye kırgın değilim sonuna kadar oynadığım formanın hakkını verdiğimi düsünüyorum Akcakocaspor’a gelecek sezon başarılar diliyorum.Ben Akçakocaspor’da çok mutlu idim ama takımdan birer birer arkadaşlarımın ayrılması ve takımda ilgisizliğin had safhaya ulaşmasından dolayı çok sevdiğim kulübümden ayrılmak zorunda kaldım,şimdi Eskisehir Demirspor için ter dökeceğim, daha yaşım genç inşallah başarılı olmak istiyorum,daha üst sevilerde olmak istiyorum “dedi.

Tamer Erbaş kimdir?

Tamer Erbaş 1991 Adapazarı-Karasu-Limandere doğumlu olup futbola , Limanderespor’da başladı oradan Sakarya Tekspor’a transfer oldu 3 sezon oynadı, oradan Karasuspora transfer ordan Sakarya bal ligi takımlarından Garajlar Taçspor’a sonra akçakocaspor şimdide Eskişehir Demirspor’a  transfer oldu,ön libero oynamaktadır.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.