Pazartesi, Ağustos 19, 2013

1.Amatör Lig'de ilk 2 grup belirlendi

İstanbul 1.Amatör Lig’de Silivri-Çatalca ve Büyükçekmece bölgesinde mücadele edecek olan takımların kurası bugün Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi.


90 katılımcı, 22 kulübün Başkanı ve temsilcilerinin katıldığı kura çekimine, TASKK Başkanı Ali Düşmez, İASKF Genel Sekreteri M. Ali Tanrıyaşükür, Başkan Vekili Fikret Sivri, Basın Sorumlusu Necdet Bakır, Başkan Yardımcı Mustafa Koral, As Başkan Hasan Cevahir, As Başkan Cemalettin İnanç, As Başkan Tamer Cambaz, İASFK Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Tatar, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam, Silivri Kulüpler Birliği Yöneticisi Muharrem Eren, Çatalcaspor Kulüp Müdürü Rıfat Karagöz ve TFF İl Başkanlı görevlisi Yaşar Şaçalan ile TEK Rumeli TV Spor Mehmet Çelik gibi çok sayıda spor adamı katıldılar.


 


TASKK ve İASKF Başkanı Genel Başkanı Ali Düşmez konuşmasında İASKF olarak yaptıkları hizmetleri kısaca anlattı ve “İASFK Yönetim Kurulu olarak İstanbul futboluna katkı sunmak adına her ilçeyi adım, adım geziyoruz” dedi ve Silivri, Çatalca, Avcılar, Silivri, Arnavutköy takımlarına da başarılar diledi. Düşmez ayrıca Anadolu Kültürü’nde dünden gelip, futbola katkı sundukları için bu ilçelerin Yöneticilerine de teşekkür etti.


 


Düşmez ayrıca, ben ve Yönetim Kurumu Üyelerimizin telefonları sizlere her zaman açıktır, biz tüm yönetim olarak her zaman bir bütünüz, her zaman sizin huzurunuzdayız. Eleştiriler de olmalı ancak yapıcı eleştirilerin olması bizleri daha fazla mutlu eder, İASFK olarak tüm mesaimizi İstanbul futboluna harcıyoruz, bundan da çok büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz dedi. Kura çekiminde Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam çok güzel bir misafirperverlik gösterdi.


 


14 Eylül 2013 tarihinde karşılaşmalar başlayacak ve kesinlikle erteleme olmayacak. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası kura çekimi ise  21 Ağustos 2013 Çarşamba günü Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 11.00 ve 13.00'de gerçekleştirilecek.


 


1.GRUP
Selimpaşa
Güzelce
Alvcılar Cihangir
Çiftlikköy
Gümüşyaka
İhsaniye
Akalan
Subaşı
Alipaşa
Yalıköy
Kavaklı


2.GRUP
Arnavutköy
Silivri Mimarsinan
Gazitepe
İzzettin
Karaağaç
Denizköşkler
Esenyurt
Esenyurt Örnek İdman Yurdu
Beylikdüzü
Silivri Alibey
Silivri Ortaköy


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery ids="75622,75619,75618,75617,75616,75615"]


 


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...