Pazartesi, Nisan 22, 2013

Yükselme Grubunda 11.Hafta bülteni açıklandı

İstanbul Süper Amatör LigYükselme Grubu’nda 10.hafta maçlarının oynanacağı stat ve maç saatleri açıklandı. Karşılaşmalar 27 Nisan 2013 Cumartesi günü oynanacak.


14.30 Feriköy – Halide Edip Adıvar (Selimiye)
14.30 Kuştepe – Dolayoba (Spor Akademisi)
14.30 Kazım Karabekir Mevlana – Yenibosna (Merkezefendi)
14.30 İFA – Yeniköy ( Paşabahçe)
14.30 Selimiye – Çengelköy (Alemdağ)
14.30 Arnavutköy Belediyespor – Bayrampaşa Tunaspor (Esenyurt Bld.)


HABER: ERHAN HARPUT

24 yorum:

Yenibosnalıyız dedi ki...

14.30 Kazım Karabekir Mevlana – Yenibosna (Merkezefendi)
cumartesi günü ya ZEYTİNBURNU yanacak yada YANACAK.
bekle bizi küçükköy - gazi GELİYORUZ.ulan.

taraftar dedi ki...

yine izlettirmiyorlar bize maçları,insan pazar gününe verir ya :((

GYB dedi ki...

Allah ne Verdiyse GELİYORUZ !

Amaç Şenozan dedi ki...

Bir taraftan haklı olarak keşke pazar oynansa da herkes seyredebilse diyoruz,diğer taraftan da özellikle pazar günü sahaların full olduğunu görüyoruz.Bence bu kadar erken bitmemeliydi.Örneğin,dün Sultanbeyli Bld. takımının ligi bitti play-out oynayacağı rakibini 1 ay boş boş bekleyecek.Cumartesi günü SAL play-off maçları bitecek onlar da extra 8 gün daha İstanbul'u ilgilendiren BAL 9.Gruptaki Büyükçekmece ve Küçükçekmece takımlarının maçlarını bitirmesini bekleyecek.Geçen sezon bu seondan 1 hafta önce bitmişti play off'lar,takımlar 22 gün bekledi ve beklemenin zararını gördüler.15 Nisan'da play-off maçları bitmiş 6 Mayısta Sultanbeyli Bld. play-out müsabakası oynamıştık.Bu sezon belli ki play out maçları geçen seondan biraz daha geç 10 Mayıs civarı oynanacak.Maçları biten 3 takım+Sultanbeyli Bld.+Küçükçekmece+Büyükçekmece extra en az 3 hafta boşu boşuna bekleyecekler....Maçları cumartesi oynatmanın mantığı yok.Bu pazar da 2.Amatör A takım,U-19/2.Lig,U-13 ve iki adet BAL maçı yoğunluğu var İstanbul'da...Eh 1 hafta öne atıp haftaya pazar 5 Mayısta oynatılsaydı son maçlar,böylelikle SAL play off da BAL İstanbul grupları da aynı tarihte biter,maksimum 4 veya 5 gün sonra da 3 adet play out maçını oynatırdınız.Böylelikle takımlar boş boş 3 hafta beklemezdi geçen sezonki gibi...Çok zor bir şey değil.

muhammed dedi ki...

haydı ıfa devrıye herzaman senınle pasapahceyı senın ıcın doldurup tasıracagız amator taraftar gorsun yensende yenılsende bız herzaman senınleyız NEFESIZ DURULUR SENSIZ DURULMAZ

Erkan dedi ki...

selimiye stadı gibi garabet bir yapıya maç vermenin mantığı nedir.
ne maç seyretmekten zevk alıyoruz ne maç havasına girebiliyoruz.
eski doğu bloku stadları gibi buz gibi soğuk stad demeye bin şahit isteyen biryer.
selimiye stadı en ateşli seyirciyi bırakın futboldan hayattan soğutur

Bravo dedi ki...

Son maçlar olduğu için federasyon taşkınlık çıkmaması için maçların hepsini cumartesiye verip ayrıca maçları da çok uzak sahalara vererek mantıklı iş yapmışlar ilk kez tebrik etmek lazım

YENİBOSNAMIZ dedi ki...

Bizim semttekilere söylüyorum kımse saçmasapan yorumlar yazmasın bizim kimseyle işimiz yok herzaman olduğu gibi bu hafta da sevdamızın peşindeyiz

Amatorce dedi ki...

İfa spora kurdugunuz senaryolar kursaginizda kalicak Gecen hafta tuzlaya sur hakem triosu ustumuze oynasin bu haftada pasabahce ye yolla hadi bakalim hodri meydan ant ictik galip gelmeye oleceksek bu hafta o sahada olucez belki galip gelemeyecegiz nasip olmuyacak ama terimizin son damlasida o sahaya dusecek !!

aygün atam dedi ki...

İfa spor kulübü herzaman büyklüğünü gösterir ve bunu birkez daha görecekler. İfa spor taraftar grubu olan Devriye galibiyette yada mağlubiyette (inşallah olmz :) ) her iki takımı alkışlayarak uğurlaycaktır.

aygün atam dedi ki...

Bu arada, müsabakaların oynanacağı sahaları ayarlayan japon, fransız ve antartikalı arkadaşlara teşekkür ederiz. Fakat İf spor ve Yeniköy maçını tarafsız olan tarabyada bir sahaya vermedikleri için onlara kırıldık. Umarım birdahaki maçları böyle yapıp taptarafsız olan tarabyada bir sahaya verirler.

mustaafa dedi ki...

Tribünde biZ sahada aslan yürekli futbolcularımız son saniyeye kadar bir an olsun mücadeleyi bırakmayacağız sezon başından beri kurduğunuz bütün senaryolar ters tepecek ZAFER İNANANLARINDIR .. İFA

ifalı dedi ki...

federasyon ALLAH seni bilgiği gibi yapsın birde maçı sakaryaya verseydiniz bu nedir iki haftadır bir maç tuzlaya yine bir maç paşabahçeye pazara ver sakaryaya ver illa cumartesimi olması lazım işte dolayı gidemiyenler var pazar verseniz ölürsünüz dimi ...DEVRİYE HER ZAMAN ORDA OLUCAKTIR,İFA NEREYE BİZ ORAYA!!

yorum dedi ki...

aygün atam arkadaşım en sonunda çok güzel bi açıklama senden geldi tebrik ederim.bu zamana kadar güzel geçn ligin son maçında her iki tarafa da bu yakışır.iki takımıda alkışlamak bu en büyük erdemliktir.bütün takımlara kazasız belasız maçlar diliyorm.ayrıca yerel futboldan panoroma bekliyoruz.

Tarafsız dedi ki...

Feriköy Halidedip Eski kardeş şuan düşman iki takım Feriköylüler delirmiş bu maçda silah sesleri duyulabilir diyorum o kadar .).

Kuştepe Dolayobaspor maçı Kuştepe 1 gol yerse orayı yakabilirler.

Kazım Karabekir Yeni Bosns hatırlarsanız Feriköy Kazım Karabekir Mevlana maçında Spor Toto da bile olmayacak kadar büyük olaylar olmuştu Küçükköylüler gelmişti. Feriköy Yenibosna gerçek bir kardeş takımlar . Yenibosna Gazi Mahallesiyle Feriköy Küçükköyle düşman Kazım karabekirde bunların takımı Gazi mahallesi küçükköy gibi gelir büyük mevzu çıkar Bağcılar Yenibosnaya desteğe gidiyor işler kızışcak.

İfa Yeniköy Yeniköyü destekleyen bir sürü insan var fakat taraftar değil seyirciler taraftarlık yaparlarsa ve 1 gol atarlarsa ifanın sabrı taşar mevzular patlar

Selimiye Çengelköy ve Arnavutköy Tunaspor maçları sakin geçiçek gibi mükemmel bir final havası esiyor :)

taraftar dedi ki...

Puan eşitliği olduğu zaman ikili averajami yoksa genel averajami bakilacak,bu hafta skorlara gore 3-4 takim 18 puan yapabilir,bu durumda nasil olacak sıralama.kimileri genel averaj diyor kimileri takimlarin birbirleri arasindaki maclara gore olacak diyo,federasyon en yetkili agizdan playofta nasil olacagini soyledimi daha once..normalda ikili veya üclü averaja bakilir,herkez neden genel averaj diyor.

the end dedi ki...

ifa seyicisinin yapacağı bi taşkınlık ifaya ağır mal olabilir şu an herkes bunun farkında sadece maçı izleyip takımımıza zarar vermemek. sonuçta yenilsekte play of var.

ozan evren dedi ki...

yeniköy 2 ifa 0 maç sonucu bu olacaktr...) yeniköy sevdalısı

taraftar dedi ki...

Yokmu averaj muhabbetinde dogru bilgisi olan

akd dedi ki...

Bana sorun, cevaplarım. Önce ikili averaj sonra genel averaj uygulacak.

taraftar dedi ki...

Saolasin once ikili,gerekirse üclu averaj..hersey ayniysa genel averaj,ilk genel averaja bakiliyor muhabbeti boş yani

akd dedi ki...

İl Başkanı Yemen Ekşioğlu yarın bu konu hakkında bazı açıklamalarda bulunacak. Ancak bize bildirdiği de yazdığımız gibidir.

mustaafa dedi ki...

Ters tepecek tüm hesaplar

aygün atam dedi ki...

Peki, Yeniköy ile paşabahçe stadı arasında kaç dakikalık mesafe var???

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.