Cumartesi, Nisan 20, 2013

Yeniköyspor yeniden BAL'da

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu’nda Yeniköyspor, KK Mevlanaspor’u 6-0’lık skorla geçerek bitime bir hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı garantiledi. Sarıyer temsilcisi  bir sezon aradan sonra yeniden BAL’a yükseldi.


Karşılaşmanın 5.dakikasında sol kanattan Şenol topu Özgür’e aktardı. Özgür ceza sahası üzerinde Uğur’u gördü. Rakibinden sıyrılır sıyrılmaz düzgün bir vuruş yapan Uğur takımını 1-0 öne geçirdi. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Sezer farkı 2’ye çıkarttı 20.dakikada Şenol’un pasında penaltı noktası üzerinden Uğur farkı 3’e yükseltti. İlk yarıyı Yeniköyspor 3-0 önde tamamladı.


İkinci yarıya da Yeniköy golle başladı. 49.dakikada Şenol bu kez şansını uzaklardan denedi ve Yeniköy 4.kez Kazım Karabekir Mevlanaspor ağlarını buldu 55.dakikada günün çalışkan ismi Şenol topu Ramazan’ın ayağından çaldı ve skoru 5-0’a getirdi. 70.dakikada sağ kanattan Sezer’in ortasına aynı güzellikte Barış vurdu maçın skorunu tayin etti.6-0


Yeniköy yalnız kaldı!
Maçı kazandığı takdirde Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi garantileyecek olan Sarıyer temsilcisi taraftarları maça ilgi göstermedi. Tribünlerde yaklaşık 100’e yakın izleyici bulunurken Yeniköysporlu futbolcular maç sonu galibiyet sevincini tribünlerle paylaşamadı ve doğrudan soyunma odasının yolunu tuttular.


STAT: Marmara Üniversitesi Spor Akademisi
HAKEMLER: Serhad Ürkmez, Erdinç Zengi, Levent Muhsir
SAHA KOMİSERİ: Necmi Acar
YENİKÖYSPOR: Bülent, Ertuğrul, Batukan, Emirhan, Barış, Tayfun, Mert, Sezer, Uğur(Dk.64 Ferdi), Özgür(Dk.75 Abdulbaki), Şenol(Dk.80 Ömer)
KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR: Onur, Ramazan(Dk.58 Burak), Emre, Soner, Furkan, Savaş, Barış(Dk.86 Ramazan Kürkçü), Muzaffer(Dk.46 Deniz Yıldız), Deniz, Tarık, Mustafa
GOLLER: Dk.5 ve 20 Uğur, Dk.10 Sezer, Dk.49 ve 55 Şenol, Dk.70 Barış
SARI KART: Dk.37 Barış (KK.Mevlana)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.