Salı, Nisan 16, 2013

Soğuk havada 'Güneş' açtı

Türkiye U19 Futbol Şampiyonası İstanbul elemelerinde, birinci turdaki tek maçta Güneştepespor, Beyoğlu Yeniçarşıspor'u 1-0 mağlup ederek CFS Bağcılar'ın rakibi oldu.



Merkezefendi Stadı'ndaki maça müthiş bir tempoyla başlayan Güngören temsilcisi Güneştepespor önce Oğuz'la net pozisyondan faydalanamadı. Ardından Abdurrahman'ın füzesi direkte patladı. Karşılıklı ataklarla ilk yarısı 0-0 biten maçta ikinci yarıda baskısını arttıran Güneştepespor 55. dakikada Abdurrahman'ın ayağından bir penaltıdan faydalanamadı. Sahneye çıkan kaptan Ahmet Bağcı Hüseyin'in yaptığı ortayı müthiş takip etti ve gemisini kurtardı. Beyoğlu Yeniçarşıspor Kulübü de centilmence mücadelesi ve oynadığı futbolla  takdir topladı.


Güneştepespor Alt yapı Antrenörü Sakıp Gül, "Rakibimizden çok daha iyi bir oyun oynadık, çok net fırsatlar yakaladık bunları gole erken çevirebilseydik maçı daha farklı bitirebilirdik. Yine de maç sonunda turu geçen taraf olduğumuz için mutluyuz. Şimdi daha da zor bir rakiple oynuaacağız" dedi.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

sporcu dedi ki...

Cfs bagcilar cok iyi takim. Bu sene turkiye sampiyonu olur

Çatalzeytin buldozer gibi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor sahasında İstanbul Giresunspor'u 7-0 yenerek 7. maçını kazandı.