Salı, Nisan 16, 2013

Silivri’de Birliğin adayı Yılmam

Ay sonunda yapılacak olan olağan üstü genel kurulda aday olacağını açıklayan Candemir Yılmam önceki akşam kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu.
 
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu’nun işlerinin yoğunluğundan dolayı görevi bırakacak olmasının ardından yönetim kurulu olağan üstü genel kurula gitme kararı aldı. Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral, Silivri Özel Sporcular Kulübü Başkanı Yetkin Karakaş, Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, ve ile birlikte ilçenin diğer spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri de toplantıda hazır bulundu. Silivri Kulüpler Birliği’nin aldığı bu kararın ardından Candemir Yılmam görev için hazır olduğunu belirtti. Önceki akşam Silivri Belediyesi Sosyal Tesislerinde ilçedeki tüm spor kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek Silivri Kulüpler Birliği’ne resmen aday olduğunu açıklayan Yılmam kulüplerden destek sözü aldı.
 
Yılmam“Ben sizin sesiniz olacağım”
Kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Candemir Yılmam resmen adaylığını açıkladığı toplantıda; “Ben Silivri Kulüpler Birliği’nin olağan üstü genel kurulunda aday olduğumu açıklıyorum. Benim burada aday olmam ile birlikte ilçemiz kulüplerinin sesinin daha çok duyulması için elimden gelenin en iyisini yapmak için çaba harcayacağım. Bu görevde sizlerin sesi olacağım. İlçemizin sporla iç içe bir yaşam tarzı var. İlçemizdeki spor kulüplerinin sayısı da bunu net bir şekilde ortaya koymaktadır. Kulüplerimizin daha iyi yerlere ve uygun şartlarda ilçemizi temsil edebilmesi için gerekli çalışmaları ivedilikle yürürlüğe koymak için bu göreve talibim. Ben ve benim gibi tüm başkanlarımda ilçemizdeki spor kulüplerinin eksiklerini çok iyi bilmekteyiz. Kulüplerimizin ayakta kalabilmeleri için maddi kaynak oluşturmak için gerekli projelerin yapılması gerekiyor. Hep birlikte kararlar alarak ilçemizin sportif geleceğine yön vereceğimiz düşüncesindeyim. Bana destek olduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



1 yorum:

okan dedi ki...

yakışır kardeşime hayırlı olsun

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.