Perşembe, Nisan 18, 2013

Şafak Biçer'den Ceyhan'a tepki

İkitellispor’un eski başkanlarından Şafak Biçer 11.04.2013 tarihinde spor sayfasında yapılan bir haberden dolayı İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan'ın açıklamalarına yazılı olarak bir açıklama yaptı.
Biçer imzalı açıklamada, ‘’11.04.2013 tarihli çıkan bir haberden dolayı öncelikle üzüntülerimi belirtmek isterim. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sözü doğru gibi belirtilen, başarıya uzanan yol İkitellispor için doğru doğrudur. Başkan Abdulselan Ceyhan'ın söyledikleri gerçeği yansıtmamaktadır. Ben olsam Başkanın yerinde dokuz aylık Şafak Biçer ve yönetimini dönemini unutmazdım. Başkana bu noktada kırgınım. Prensiplerimin içinde bir söz vardır. Yiğidi öldür hakkını yeme. Bu noktada İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan'ı kınıyorum.

Şöyle ki Tesis yapılırken Abdulselam Ceyhan başkanın emeği yoktur. Sıkıntıların şahsım başkan olarak ben ve başkan yardımcısı Sedat Özkan sıkıntıları çekmiştir. Tesisler Şafak Biçer Başkanlığında yönetim kurulu tarafından kazandırılmış ve İkitelli gençlerine emanet edilmiştir’’ dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.