Cumartesi, Nisan 20, 2013

"Mümkün olan en üst noktaya kadar gideceğiz"

Anadolu yakası'nın 1954'te kurulan köklü ekibi Acıbademspor zorluklar içinde geçirdiği yılların ardından, 2012-13 sezonunda yeni yönetimi ile adeta şahlandı.  Oğuzhan Atagün mor beyazlıların yeni sezon hedeflerini Yerel Futbol'a anlattı.


Atagün'ün görüşleri şu şekilde : "Ben de iki sezon Acıbadem forması giydim. Tayfun Hoca'nın da önayak olması ile bu şekilde yine Acıbadem'den bir yönetim oluşturduk. Şu an için güzel sonuçlar alıyoruz. Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Hedefimiz çok büyük. Gidebileceğimiz en üst noktaya kadar gideceğiz. Süper Amatör, Bölgesel Amatör hedefine göre transferler yapacağız bundan sonra. Hepsi üst düzey transferler olacak. Nihai hedefimiz profesyonel ligler.


Her semtte bir futbol klübü kesinlikle olmalı. Gençlerin futbola yönelmesi, kötü alışkanlıklar edinmemeleri için bu şart. Bu gençliğe de, semte de daha faydalı olacaktır. Acıbadem köklü bir klüp. Ancak son yıllarda birlik ve beraberliği kaybetmişti. Şimdi bunu sağladık. Gençlerimiz için futbol okullarımızı devreye almak üzereyiz. Semtimizden bu çabalarımızıa eğilmelerini, bize destek olmalarını bekliyoruz. Sonuç olarak Acıbadem'in tek klübü bu."


Erdem G

Hiç yorum yok:

Şirintepespor'dan güzel başlangıç

Türkiye U18 Şampiyonası Kırklareli grup merkezinde yer alan İstanbul Şirintepespor, Gebze Beylikbağıspor'u 3-0 yenerek organizasyona güz...