Perşembe, Nisan 18, 2013

Kartal Bulvarspor 3 golle tur biletini kaptı

Türkiye U19 Şampiyonası İstanbul elemeleri 2.turunda Kartal Bulvarspor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı’nda Gürpınarpsor’u 3-0’lık skorla geçerek tur biletini kaptı.


Gürpınar kupasına kavuştu
U19/1.Liginde 1.Grup’ta 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlikle şampiyon olan Gürpınarspor, karşılaşma öncesinde şampiyonluk kupasını TFF Ankara Delegesi Suat Üzümcü takdim etti.


 


Karşılaşmanın10.dakikasında Gürkan’ın orta alandan serbest vuruşu kullandı. Rüzgarla birlikte falso alan top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. 18.dakikada Kartal Bulvarspor’da Tayyip, Mehmet’le ceza sahası üzerinde paslaştı. Tayyip savunma oyuncusundan önce topa ayağını soktu ve skoru 1-0’a getirdi. İlk yarıyı tek golle Kartal Bulvarspor 1-0 önde tamamladı.


60.dakikada Mehmet’in pasında sol kanatta Atakan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda Mustafa topu ayaklarıyla çıkarttı. Mücadelenin ikinci yarısında rüzgarı da arkasını alan Gürpınarspor oldukça etkili bir performans sergiledi ama gol yollarında etkisiz kaldı. 86.dakikada Kartal Bulvarspor’da iyi bir futbol ortaya koyan Gürkan orta alandan topu sağ kanata aktardı. Mehmet topu Anıl’ın koşu yoluna aktardı. Anıl şutunu attı. Mustafa’nın müdahalesine rağmen top filelere gönderdi.2-0 90+3.dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu Ömercan düzgün bir vuruşla skoru belirledi.3-0 Mücadeleyi Kartal Bulvarspor 3-0 önde tamamladı ve tur biletini kaptı.



Giden topun ardından...
Maçta 75.dakika oynanırken maç topunun tribünlerine üstüne gitmesinden sonra Kartal Bulvar  yedek kulübesinden bir futbolcu tellerden tırmanarak çatının yolunu tuttu. Bir süre tellerde tırmandıktan sonra amacına ulaştı ve topu bulunduğu bölümde tehlikeli hareketlerle topu o bölgeden kurtardı.


STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
KARTAL BULVARSPOR: Furkan, Sedat, Tayyip, Sezgin, Hakan, Okan, Anıl, Gürkan, Ahmet(Dk.58 Ömercan), Mehmet(Dk.90+2 Burhan), Atakan(Dk.84 Cihan)
GÜRPIRNARSPOR: Mustafa, Hıdır, Umut, Mehmetcan, Emre, Hamdullah, Tuğrul, Erkan(Dk.46 Furkan), Cihat, Emrah, Mert
GOLLER: Dk.18 Tayyip, Dk.86 Anıl, Dk.90+3Ömercan (Kartal Bulvar)
SARI KARTLAR: Dk.35 Hakan, Dk.77 Gürkan / Dk.69 Mehmetcan


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...