Pazartesi, Nisan 22, 2013

Kağıthane Çağlayanspor beraberliğe abone

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grup mücadelesinde Kağıthane Çağlayanspor ile Aslantepe Gençlikspor karşılıklı atılan birer golle sahadan eşitlikle ayrıldılar. Ev sahibi takım ligde 4 maçta 3.beraberliğini elde etti.


Karşılaşmanın ilk yarısında her iki tarafta etkili bir oyun koydu fakat gol yollarında bir türlü şanslı olamayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi. 47.dakikada Kağıthane Çağlayanspor’da Mücahit savunmanın ıska geçtiği topu filelere gönderdi.1-0 77.dakikada Aslantepe Gençlikspor’da Ergün’ün sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta kaleci Tolga topu havada kontrol etti ama top elinden düştü. Samet boşta kalan topu filelere göndererek skora denge geldi. Kağıthane Çağlayansporlular bu pozisyonda maçın Hakemine kaleciye faul yapıldığı gerekçesi ile itirazlarda bulundular. Karşılaşmada son dakikanın içerisinde konuk takımda Barış, Kıdemsiz Yardımcı Hakemle girdiği diyalog sonrasında kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Maç karşılıklı birer golle sona erdi.


STAT: Seyrantepe
HAKEMLER: Abdulkadir Düzgün, Kutsal Gurbetçi, Mesut Yıldız
KAĞITHANE ÇAĞLAYANSPOR: Tolga, Fatih, Yunus, Ömer, Turgut, Ezher(Dk.52 Yusuf), Burak, Anıl, Mücahit, Sinan(Dk.82 Özden), Yusuf
ASLANTEPE GENÇLİKSPOR: Mustafa, Samet, Selçuk, Enes, Amil, Barış, Güvenç, Taner(Dk.59 Ömer), Selçuk, Sercan, Ergün
GOLLER: Dk.47 Mücahit(Kağıthane Çağlayan) / Dk.77 Samet (Aslantepe Gençlik)
SARI KARTLAR: Dk.31 Ezher, Dk.64 Sinan / Dk.55 Sercan, Dk.65 Enes, Dk.83 Samet
KIRMIZI KART: Dk.90+1 Barış (Aslantepe Gençlik)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.