Çarşamba, Nisan 17, 2013

İstanbul Ünyespor'dan Başkan Doğan'a hediye

İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup'ta İstanbul Ünyespor, Kocasinan Stadı'nda ağırladığı Cevatpaşaspor'u 1-0 mağlup ederek namağlup unvanını sürdürdü.



İstanbul Ünyespor Kulüp Başkanı Ayhan Doğan ve yönetimin birlikte izlediği karşılaşmada, futbolcular kaptan Bahadır'ın sakatlığında dolayı oynayamadığı maçta Cevatpaşaspor’ u 1-0 yenerek galibiyeti Başkan Doğan'a, galibiyet golünü İstanbul Ünyespor’un en büyük destekçisi olan ÜNSİYAT Onursal Başkanı Fahri Ateş’e hediye ettiler.


Karşılaşma sonrası heyecanla soyunma odasına yönetimi ile birlikte Başkan Doğan teknik heyeyti ve futbolcuları tek tek kutlayarak başarılarını devamını diledi. Başkan Doğan burada yaptığı konuşmada, “İşlerimin yoğunluğu dolayısı ile maçlara gelmekte biraz eksik kaldık fakat karşılaşmalarımızın her anını, buradaki yönetim kurulu arkadaşlarımız sağ olsun bana an ve an aktardılar. Adeta tribündeydim. Fakat tek fark uzakta olmamdı. Bugün yönetimimi teknik heyetimi ve sizleri yalnız bırakmamanın ve sezonun bu 3. maçında da galip gelmenin mutluluğu içindeyim. Emeği olan katkı sunan başta futbolcularımız olmak üzere, teknik ekibe, gönül verenlere bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve gece gündüz çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çok başarılı bir sezon geçirip şampiyon olacağız Şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 
Futbolcular da Başkan Doğan’dan galibiyet pirimi sözünü alıp bu yıl İstanbul Ünyespor’ u Şampiyon yapmak için söz verdiler.
Burada yapılan mini kutlama ve hatıra fotoğrafı çekimi sonrası takım ve teknik ekip, Yenibosna’ daki kulüp merkezine geçtiler.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...