Çarşamba, Nisan 17, 2013

'Kütahya'da İstanbul düşmanlığı yapıldı'

Güngörenspor’un Kütahya ASKF’ye tepkilerine İkitellispor’dan destek geldi. Mavi-Beyazlılar aynı ilde kötü muameleye maruz kaldıklarını dile getirdi.



Türkiye U17 Şampiyonası’nda ilk turda Kütahya Grubu’nda yer alan İkitellispor, finalde Oyak Renault’ya 2-1 yenilmişti. Küçükçekmece temsilcisinin antrenörü Ali Ayyıldız, Kütahya’da İstanbul düşmanlığı yapıldığını, hakemlerin İstanbul takımlarına karşı ön yargılı karar verdiğini söyledi.


Ayyıldız, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Kütahya’da bize karşı büyük terbiyesizlik yapıldı. ASKF’de görevli olduğu söylenen biri bizim bulunduğumuz ortamda ‘Bu İstanbul takımları hep pislik, hep olay çıkartıyor’ dedi. Olayın şahitleri de var. Bununla kalsa iyi. Kütahya’da resmen hakem faciası yaşandı. İstanbul takımlarına karşı en ağır kararlar verilirken rakipler, özellikle de Oyak Renault kollandı. Bizimle birlikte Kütahya’da bulunan Başakşehirspor resmen harcandı. Oyak Renault’yla oynadıkları maçta Bursa temsilcisinin sarı kartlı futbolcu, attığı golden sonra tribündeki İkitellili ve Burhaniyelilere hareket çekti, hakem atamadı. O maçı Başakşehir kazansa üç takım penaltılara gidecekti. Finalde yine rakibimizin 6 ve 11 numaralı oyuncularının her türlü olumsuz hareketine müsamaha gösterildi” dedi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...