Çarşamba, Nisan 17, 2013

Herkese örnek olacak bir toplantı

2012-2013 sezonu İstanbul U19 2. Ligi 5.Grup'ta mücadele edecek kulüplerin başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve takım kaptanları, Güzelhisarspor'un önderliğinde bir araya geldi.



Güzelhisarspor Kulüp Başkanı Şahin Demirtaş'ın önderliğinde gerçekleşen toplantı Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleşti. Toplantıya Güzelhisarspor'un yanısına Bahçeköyspor, Ramispor, Altınayspor ve Halkalıspor'un başkanları, yöneticileri, hocaları ve takım kaptanları katılım sağlarken gruptaki diğer kulüpler Gürselspor, Küçükpazarspor ve Şafak 76 kulüpleri mazeret bildirerek katılım sağlayamadı.


Fair play anlayışının ön planda tutulduğu kaynaşma toplantısında, takım kaptanlarının böyle bir toplantıya ilk defa iştirak ettiklerini ve bu gibi toplantıların sıklıkla, en azından ayda bir yapılması hepimizin görmek istediği güzellikleri sahaya yansıtacaktır düşüncesinde olduklarını belirttiler.


Söz alan antrenörlerin üzerinde durduğu konuların başında saha sıkıntısıydı. Birçok sahada iki kulübün bir sahaya paylaştığı, A takım ve genç takımların aynı anda idman yapmak zorunda kaldığı belirtildi. Ayrıca çoğu hakemlerin futbolun içerisinden gelmediği, bunun da çok sıkıntı yarattığı belirtildi. Ayrıca takım kaptanlarından hakemlerin kararlarına itiraz etmemeleri yönünde takım arkadaşlarına uyarıda bulunmaları istendi.


Demirtaş: Fair-Play'i ödüllendirmek istiyoruz
Toplantının kısa bir değerlendirmesini yapan Güzelhisarspor Kulübü Başkanı Şahin Demirtaş; "Öncelikle katılım gösteren kulüp başkan,yönetici, antrenör ve kaptanlarına teşekkür ediyorum. Amacımız yeni başlayacak olan sezonun Fair Play çerçevesi içerisinde geçmesini sağlamak için birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik köprülerini kurmak. Sezon sonunda da hem grubumuzun şampiyonunu tebrik etmek, hem de sezon kapanışı için buna benzer bir toplantı yapacağız. Güzelhisarspor Kulübü olarak, kulübümüzün antetli kağıdına sezon içerisinde grubumuzda kart görmeyen, Fair Play içerisinde bulunan kulüplerimizi ödüllendirmek adına İstanbul'da bulunan Süper Lig takımlarından (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye ve Kasımpaşa) gelecek sezonu kapsayacak 20 adet kombine bilet talebinde bulunacağız. Talebimize olumlu dönüş yapacaklarını umuyorum. Son olarak toplantıya katılan tüm katılımcılar adına 2012-2013 sezonu İstanbul U19/2 liginde mücadele edecek tüm kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.


HABER: RECEP KELMENT

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...