Salı, Nisan 16, 2013

Haznedar galibiyeti elinin tersiyle itti

İstanbul 2.Amatör Lig 7.Grupta geçtiğimiz hafta Cihangir maçında yönetici kartını unutarak çok büyük sıkıntı yaşayan Haznedarspor, bu hafta Rami  Yeni Mahallespor’la 1-1 berabere kaldı.


Geçtiğimiz hafta 3-0 hükmen yenilerek grubundaki ilk yenilgisini alan Haznedarspor bu yenilgiyi unutarak tekrardan Rami Yeni Mahalle maçına çıktı. Maça çok iyi başlayan Haznedarspor maçın 19. dakikasında sağ köşeden yapılan ortada topa yükselen oyuncu Muhsin meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Eyüp ekibi Rami Yeni Mahalle sayısız gol pozisyonlarından yaralanamadı. İlk yarı Haznedarspor 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıda Haznedarspor’da Muhsin ile çok net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın 72.dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Serhat ile skoru 1-1’e getirdi. Konuk ekip maçın son dakikalarında oyuna ikinci yarı giren Taner ile on kişi kalmasına rağmen mücadeleden 1 puan almasını bildi.


Stat: Güngören
Hakemler: Veysel Karakaptan, Ö.Faruk Hallaç, Kenan Güney
Haznedarspor: Hakan ** Vedat ** Alihan **(Muhammet*) Dursun ** Muhammed**  Mazlum ** Yasin ** Volkan **(Fatihşengün*) Muhsin ***(Ramazan kılıç*) Fatih ** Anıl **
Rami Yeni Mahalle: Kaan ** Ercan ** Anıl ** Serhat *** Hüseyin* Semih * (Taner*)Erdem*(Okan*) Emre ** Umut **(Mert*) Behzat**
Goller: Muhsin dk 19 Haznedar  / Serhat dk 72 Rami y.mahalle
Kırmızı kart: Taner Rami y.mahalle


Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Fahri Aşıcı'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.