Pazartesi, Nisan 22, 2013

Hasanpaşaspor zirveyi bırakmıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta sezona iyi başlayan iki ekibin mücadelesinde Hasanpaşaspor, Maltepe Yıldızspor'u 3-2 yenerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.



Karşılaşmaya iyi başlayan ve hızlı ataklarla etkili olan Hasanpaşaspor 3. dakikada Semih, 15. dakikada da Hüseyin'le 2-0 öne geçti.Ancak Kırmızı-Beyazlı Kadıköy temsilcisi, Yıldızsporlu Kaan'a sert giren Sedat'ın 20. dakikada direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. İlk yarı 2-0 bitti.


İki takım da 10 kişi
Maltepe Yıldızspor ikinci yarıda Onur'la farkı bire indirip umutlansa da İbrahim'in ikinci sarıdan kırmızı görüp oyun dışı kalmasıyla sarsıldı. Hasanpaşaspor 86'da Hüseyin'le bir gol daha bulup iyice rahatladı. 90'da Maltepe Yıldızsporlu Onu kendisinin ve takımının ikinci golünü atıp skoru belirledi.
Bu sonuçla Hasanpaşaspor puanını 10'a çıkarıp zirvede yer aldı. Maltepe Yıldızspor ise 6 puanda kaldı. Öte yandan Maltepe Yıldızspor maçın ardından, Hasanpaşaspor'un hatalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle itirazda bulundu.


STAT: Kartal Bulvar
HAKEMLER: Aytaç Geçcel, Ahmet Yaşılak, Serkan Çukur
HASANPAŞASPOR: Hasan, Oğuzhan, Mehmet, Taşkın, Göktuğ, Semih, Hüseyin, Sedat, Barış, Eyüp, Giray (Ömer, Engin, Veysel, Muhammed Murat, Ahmet Dursun, Muhammed Emre, Ayhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Onur Adem Şenkardeş
MALTEPE YILDIZSPOR: Metin, Etkin, Serkan Kaan, Okan, Kaan, İbrahim, Emre Kadir, Mehmet Emin, Onur, Toprak, Mesut (Çağlar, Murat, Samet, Mustafa, Ufuk, Ünal, Ali Hasan)
TEKNİK DİREKTÖR: Murat Lüleci


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G. 


[gallery link="file"]

2 yorum:

serkan dedi ki...

Hasanpaşa-Ataşehir maçında oynatılan hatalı oyuncunun sonucunun sonucunu alınteri döken futbol severler olarak öğrenmek istiyoruz

serkan dedi ki...

Hasanpaşa-Ataşehir maçında oynatılan hatalı oyuncunun sonucunu alınteri döken futbol severler olarak öğrenmek istiyoruz

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...