Salı, Nisan 16, 2013

Güzelcespor Akgün’ü konuk etti

İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Güzelcespor’un konuğu B.Çekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü Güzelce’de bulunan Belediye Hizmet binasında yapılan kahvaltı toplantıda sarı siyahlı ekibe müjdeleri sıralayan B.Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte CHP İstanbul milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’da eşlik etti.


B.Çekmece Belediye Başkanı Dr Hasan Akgün’ün bu cumartesi günkü spor kulübü ziyareti Güzelcespor’a oldu. Belediye Başkanı Akgün’ü misafir eden sarı ekip tüm misafirperverliğini gösterdi. Yapılan kahvaltılı toplantıda Güzelcespor’a spor tesis konusunda ve kulübe gelir getirici yerler konusunda yaptığı sürprizle yönetim kurulunun gönlünü fethetti.


Plaj kulübe verilecek
Güzelceye yapılacak olan plaj çalışmasının söyleyen B.Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün bu yerin kulübe gelir getirmesi için verileceğini söyledi. Kulüplere destek konusundaki bu önemli projeyi Güzelce’deki toplantıda sürpriz olarak söyleyen Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün Güzelcespor camiasına büyük destek verdi.


Tribünler portatif olmayacak
Güzelce’ye yapılan spor tesisi hakkında bilgi veren B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bir sürpriz daha yaparak daha önce portatif olarak düşünülen türbin projesini toplantıda değiştirerek kalıcı altında 10 dükkan çıkacak şekilde bir türbin yapılmasını ekiplerine söyleyerek bu dükkanlardan 5’i kulübe gelir getirmesi için bırakacaklarını söyledi. İkinci sürprizi de yapan Dr. Hasan Akgün Güzelcespor camiasına önemli bir destek daha yaptı.


Cambaz ‘dan Akgün’e teşekkür
Yapılan ziyarette ev sahibi Güzelcespor yönetim kurulu adına kısa bir konuşma yapan kulüp Başkanı Tamer Cambaz B.Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.ekip olarak ta ellerinden geleni yaptıklarından şüphesi olmadığını ama alanın geniş olmasından dolayı hizmet konusunda aksamalar olduğunu belirten Başkan Tamer Cambaz bu yapılan çalışmalarla Güzelce’nin de , Güzelcespor’unda önünün açık olduğunu söyledi.Başkan Tamer Cambaz “ Güzelcespor yönetim kurulu olarak yaptığımız bu toplantıya Millet vekilimiz Mevlüt Aslanoğlu’na B.Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’e ekibine teşekkür ediyorum. Burada onları ağırlamak bize mutluluk verdi. B.Çekmece Belediyesinin yaptığı çalışmalardan memnunuz, Özellikle kulübümüz için daha önceki belediye dönemimizde bu yerle ilgili sorunu çözememiştik, ama B.Çekmece Belediyesini bağladıktan sonra bu yerin sorunu çözüldü ve tesis konusunda önemli bir adım atarak çalışmalar başladı. Sahanın işi bitti. Şimdi türbin çalışması yapılacak. Bu çalışmaların yanı sıra kulübümüze maddi gelir getirici yerlerin bizlere kazandırılması da ayrı bir sürpriz oldu. Bu konuda B.Çekmece Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.


Stadlara isimler verilcek
B.Çekmece Belediyesinin mahallerde yaptığı ve yapacağı spor tesislerine Türk spor’una, futboluna yön veren kişilerin isimlerini verileceğini söyleyen B.Çekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün bu görevi de yönetim kurullarına verdi. Dr.Hasan Akgün “ Mahallerimizde yaptığımız ve yapacağımız spor tesislerinin adları konusunda yönetim kurulları kendi kararlarını kendileri verecekler. Bu isimlerin de Türk Spor’una, Türk futboluna yön vermiş isimlerin olması gerekiyor. Bu konuda birazda acele ederlerse daha da iyi olacak” dedi.



HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.